Horoscop lunar taur

01 May 2018

Horoscopul lunii mai 2018 Taur

Nativii Taur se bucură de sprijinul familiei în toate acțiunile pe care le vor intrprinde luna aceasta. Vor fi în centrul atenției, energici, descurcăreți și intuitivi și vor căuta beneficiile personale în tot ceea  ce-i înconjoară. Ar putea face niște imprudențe în plan amoros, însă... hoțul neprins este negustor cinstit.

Horoscopul lunii mai 2018 Taur – Carieră

Situația financiară a nativilor Taur nu este deloc una bună și aceștia vor trece prin momente de cumpănă în care vor analiza dacă nu cumva este cazul unor mutări radicale vizavoi de locul de muncă. Nemulțumirea financiară îi poate ambiționa, însă trebuie să fie precauți la orice schimbare pe care-și doresc să o facă în carieră. După jumătatea lunii, șansele de a obține colaborări și venituri suplimentare cresc considerabil.

Horoscopul lunii mai 2018 Taur – Dragoste

Nativii Taur vor avea o predispoziție mare către flirt și aventură, indiferent dacă sunt singuri sau într-o relație. Riscă să-și pună imaginea într-o lumină defavorabilă în fața partenerului și să dea naștere suspiciunilor acestuia. Cuceresc ușor și se lasă cuceriți, sunt pasionali și trezesc invidii și gelozii pe oriunde trec. Unii dintre ei vor merge până la capăt și e posibil să aibă loc despărțiri.

Horoscopul lunii mai 2018 Taur – Sănătate

Luna mai este o lună favorabilă ameliorării problemelor cronice deoarece nativii Taur se vor bucura de o energie mare și o gândire pozitivă, fapt ce le aduce o doză impresionantă de optimism.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: