Horoscop lunar taur

01 September 2017

Horoscopul lunii septembrie 2017  Taur

Te exprimi clar, autentic, cât timp simți că ești ascultat iar sfaturile tale sunt apreciate. Comunici mult, călătorești, relaționezi deschis cu rudele și cu vecinii. Debordezi de energie, inspirație creatoare, transmițând informațiile în mod direct, simplu. Ai multă energie mentală acum, fiind capabil să studiezi și să acumulezi multă informație. Atenție la ceea ce spui, putând fi pus acum în situația în care cuvintele îți sunt răstălmăcite.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Taur - Cariera

La locul de muncă te poți confrunta cu unele probleme venite din partea unor colegi invidioși, dar vei reuși să treci cu bine de aceste șicane. Este recomadat să te ții la distanță de bârfe și să te concentrezi pe finalizarea sarcinilor de serviciu. Ești apreciat de către superiori, de tine depinde însă cum gestionezi lucrurile din planul profesional.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Taur- Dragoste

Ești predispus acum la iluzii, dezamăgiri venite din partea unor persoane de sex opus. Cu toate acestea te vei lăsa angrenat în „jocul” dragostei, punând accentul pe pasiunea care te va conduce către o viață mult mai plăcută. Nu te teme să-ți manifești sentimentele, conștientizând că este timpul să te bucuri de viață și nu doar să muncești.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Taur- Sănătate

Ești predispus la lovituri, luxații, fracturi. Ai nevoie de mai multe vitamine, de fructe de sezon.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: