Horoscop lunar taur

01 November 2017

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Taur

Te dedici muncii şi carierei şi acest aspect se va contura puternic începând cu jumătatea lunii. Este momentul să înveţi să faci compromisuri şi să înţelegi că nu poţi controla totul în jurul tău. Ai putea începe prin a te ocupa mai mult de propria-ţi persoană şi ai lasă pe ceilalţi să-şi urmeze singuri destinul. Colaborările nu vor înceta să apară şi te vei bucura de aprecieri din partea şefilor sau colegilor.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Taur – Carieră

Taurii sunt persoane muncitoare şi foarte conştiincioase, însă în această lună va fi nevoie de puţin mai mult efort pentru a-i convinge pe cei din jur de capacităţile tale. Răsplata va apărea, dar nu va fi neapărat de natură financiară. Trebuie să ştii că pentru a ajunge sus ai nevoie să colaborezi şi aspectele astrale te vor determina să faci acest progres. Posibil ca spre sfârşitul lunii să ai nişte nemulţumiri legate de propria persoană sau să-ţi pui obstacole singură. La capitolul bani nu stai rău, dar nici excepţional. Ar fi indicat că în această lună să-ţi achiţi datoriile şi să reduci cheltuielile.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Taur – Dragoste

Vei începe un adevărat război cu tine însăţi pentru a te lămuri de nişte decizii mai vechi pe care le-ai luat în legătură cu partenerul. Totodată, îl vei pune la colţ şi vei cere mai mult de la acesta pentru că ceea ce-ţi oferă în prezent nu te mai mulţumeşte. Dacă nu te vei avânta în luptă, şansele de a regăsi echilibrul relaţiei sunt mari. Taurii singuri au şanse foarte mari să înceapă o nouă relaţie pentru că, în sfârşit, se deschid în faţa oportunităţilor.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Taur – Sănătate

Taurii sunt sfătuiţi să se odihnească mai mult luna aceasta. Este chiar indicat să-şi ia câteva zile libere şi să se rupă de tot ceea cei oboseşte şi-i agită. Încearcă să-ţi găseşti o modalitate de eficientizare a muncii sau deleagă din sarcini, în caz contrar epuizarea te va îmbolnăvi. Ar fi recomandat să începi o cură de imunizare pe bază de tratamente naturiste.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: