Horoscop lunar taur

01 March 2018

Horoscopul lunii martie 2018 Taur

Nativii Taur vor avea parte în luna martie de evenimente legate de relația cu prietenii, planurile de viitor, dar și casa carierei, a sănătății și a iubirii se vor activa. Pot apărea oportunități de asociere cu persoane noi, își pot folosi abilitățile pentru a-și atrage beneficii, însă nu este momentul să ia decizii radicale. Trebuie să fie, în schimb, foarte atenți cu cine se asociază și căror prieteni li se vor spovedi.

Horoscopul lunii martie 2018 Taur – Carieră

Luna martie este o perioadă favorabilă studiilor, cercetărilor și călătoriilor în interes de afaceri și sfatul nostru este să se folosească de acestea pentru a-și deschide noi orizonturi. Situația financiară este bună și va fi din ce în ce mai bună grație planetei Saturn, care la modul general guvernează casa banilor la Taur, și care este foarte bine aspectată în luna martie. Soarele, Energia, le va da impulsul necesar în activitățile profesionale, însă nu este indicat să se arunce în ipoteze sau să ia decizii sub impulsul momentului.

Horoscopul lunii martie 2018 Taur – Dragoste

În prima jumătate a lunii pot beneficia de dărnicia lui Jupiter, Marele Benefic, pentru a se bucura de împliniri pe plan sentimental. Vor trăi o perioadă amoroasă parcă desprinsă din povești, însă, după jumătatea lunii este posibil ca retrogradarea acestuia să le aducă blocaje în relația cu persoana iubită, frustrări și neînțelegeri. Nativii Taur își vor reconsidera sentimentele față de partener și îl vor supune la teste drastice.

Horoscopul lunii martie 2018 Taur – Sănătate

Nativii Taur se vor simți epuizați începând cu jumătatea lunii martie. Aceștia își vor consuma energia implicându-se in diferite activități ce nu-i privesc în mod direct, posibil legate de călătorii sau străinătate, și acest aspect le poate descărca dramatic bateriile, astfel încât, fără imunizare corespunzătoare, pot cădea la pat, fără vlagă. Soarele, Energia, nu le aduce de această dată entuziasmul de care au nevoie pentru a-și menține starea fizică și psihică la capacități înalte.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: