Horoscop lunar taur

01 July 2018

Horoscopul lunii iulie 2018 Taur

Cei născuți în zodia Taur vor fi tentați să ia decizii luna aceasta, însă nu este cel mai bun moment, având în vedere că întreg contextul astral este dominat de retrogradările planetelor importante, iar din 26 iulie va porni în mers invers și Mercur, comunicarea.

Horoscopul lunii iulie 2018 Taur – Carieră

Nota generală a lunii le cere nativilor Taur să facă schimbări în carieră și vor fi tentați să ia decizii bruște, atitudine total greșită. Vor căuta să iasă în evidență, să strălucească și vor deveni avizi după atenție, iar eclipsa totală de lună din 27 iulie le poate aduce o răsturnare de situație în carieră.

Horoscopul lunii iulie 2018 Taur – Dragoste

Începând cu data de 10 iulie, Venus, planeta iubirii și guvernatoarea zodiei Taur, va intra în casa dragostei, iar aspectul le va aduce nativilor trăiri de poveste în relația de cuplu. Armonia se va reinstala, nativii devin mai romantici și-și manifestă mai puternic interesul față de partener, iar ceisinguri au mari șanse să-și întâlnească jumătatea.

Horoscopul lunii iulie 2018 Taur – Sănătate

Cei născuți în zodia Taur se vor bucura de o stare excepțională de sănătate. Vor avea energie, bună dispoziție, vor zâmbi mai mult, vor fi mai pozitivi ca de obicei și vor picta cu roz în jurul lor.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: