Horoscop lunar pesti

01 November 2017

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Peşti

Luna aceasta o dedici familiei şi rezolvării problemelor de ordin familiar, însă nu-ţi neglijezi nici cariera. Trebuie să-ţi urmăreşti interesele şi să-ţi acorzi mai multă încredere în tine şi în instinctele tale. Te afli într-o perioadă de tranziţie şi-ţi doreşti să devii mai independentă şi mai stăpână pe acţiunile tale. Vei învaţa cu timpul să-ţi impui punctul de vedere şi să nu te mai fereşti de a prelua iniţiativa.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Peşti – Carieră

În domeniul profesional vei face progrese şi te vei bucura de tot suportul familiei. Ai nevoie de încurajări pentru a trece la fapte. Totodată, vei depune un efort suplimentar pentru a-ţi îmbunătăţi abilităţile profesionale. Marte retrograd va afecta negativ conturile, însă acest aspect te va stimula să ai mai mult curaj şi să demarezi proiecte noi.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Peşti – Dragoste

Este nevoie să porţi o discuţie serioasă cu partenerul tău, în caz contrar relaţia se va degrada şi va fi prea târziu să o mai puneţi, din nou, pe roate. Pe de altă parte, vei avea alături prietenii şi acest fapt te va ajuta să treci mai uşor peste orice dezamăgire.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Peşti – Sănătate

Nu ar strica un consult mai amănunţit sau, cel puţin, o simplă vizită la medicul de familie. Aspectele negative nu sunt grave sau persistente, însă îţi pot strica starea generală de euforie. Încearcă să te programezi la SPA sau să găseşti o metodă care să te relaxeze în mod eficient.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: