Horoscop lunar pesti

01 March 2018

Horoscopul lunii martie 2018 Pești

În luna martie, prioritățile nativilor Pești vor fi cariera, finațele și relațiile parteneriale. Luna începe cu dorința de a-și petrece mai mult timp alături de partener, de a-i face surprize romantice și de a-l răsfăța. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru a demara noi proiecte, pentru a renegocia salariul și pentru a lua decizii personale și profesionale.

Horoscopul lunii martie 2018 Pești – Carieră

Luna martie le aduce nativilor Pești activitate puternică la locul de muncă. Vor fi energici, organizați, vor da dovadă de inițiativă și aptitudini de lider și luptător. Demersurile trebuie întreprinse având un obiectiv clar definit, în caz contrar energia s-ar putea întoarce în sens negativ. Finalul de lună poate aduce mici blocaje la locul de muncă, însă vor fi trecătoaer.

Horoscopul lunii martie 2018 Pești – Dragoste

Nativi Pești se vor bucura în această lună armonie pe plan sentimental și de sentimente înălțătoare și mulțumitoare care vor contibui decisiv la îmbunătățirea stării psihice. Vor fi preocupați mai mult decât de obicei de tot ceea ce este legat de bunăstarea cuplului și vor fi mult mai deschiși în exprimarea sentimentelor.

Horoscopul lunii martie 2018 Pești – Sănătate

Starea psihică este excepțională și le oferă nativilor Pești o condiție fizică pe măsură. Se anunță o lună în care se vor mândri cu o atitudine puternică și o sănătate de fier. Ba mai mult, vor emana la rândul lor energie și vor fi, ca niciodată, în centrul atenției tuturor, chiar invidiați, în sensul bun, de către cei jur.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: