Horoscop lunar pesti

01 July 2017

În luna aceasta familia, casa joacă un rol important, dedicându-te grijii față de cei dragi. Ești acum de un real suport pentru apropiații tăi. Se recomandă mai multă atenție la modul în care comunici cu părinții, încercând să păstrezi o atmosferă mai relaxată. Trăirile tale sunt mult mai puternice, ești pasional, implicându-te în tot ceea ce este legat de casă, de gospodărie, pământ.

Horoscopul dragostei

Dacă ești implicat într-o relație de cuplu este recomandat să nu te mai gândești la ce urmărește partenerul de cuplu, dacă merită sau nu încrederea ta. Este nevoie de răbdare și multă înțelegere din partea ta. Starea de frică pentru eventuala trădare a partenerului nu face decât să provoace o stare nefirească de tensiune, de răceală între voi doi.

Horoscopul banilor

Putem vorbi de noi proiecte, de curaj și hotărâre de a accede la un post mai bine plătit. Ești apreciat și recompensat de către superiori. În plan financiar te poți bucura de un câștig neașteptat. De fapt, este vorba de culegerea roadelor efortului depus în ultimii doi ani. Știi cum să jonglezi cu banii și să atragi resurse financiare mult mai mari.

Horoscopul sănătății

Este recomandat să-ți supraveghezi cu atenție starea de sănătate, chiar dacă te simți plin de energie. Ar trebui să consulți un nutriționist, să urmezi un nou tratament.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT!
"Cum să arăți superb vara asta":
14 pagini cu trucuri de la vedete și specialiști despre sport, diete și frumusețe

Vă recomandăm: