Horoscop lunar pesti

01 September 2017

Horoscopul lunii septembrie 2017  Pești

Atitudinea ta pare mult mai degajată, în ciuda problemelor venite din partea prietenilor. Te bucuri acum de fiecare moment, lăsându-te invadat de entuziasm și de tot ceea ce înseamnă frumos. Spre sfârșitul acestei luni te lași angrenat în obligațiile de la locul de muncă, străduindu-te să fii un angajat model.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Pești- Cariera

Ai parte de susținere în plan profesional, reușind să finalizezi proiecte importante pentru evoluția ta. Ești conștient de progresul tău, oarecum rapid, fiind pregătit în orice moment să îți asumi responsabilități mult mai mari în carieră. Studiile, acumularea de informații, finalizarea unor cursuri îți sunt cu adevărat necesare pentru a putea accede la un post mai bine plătit.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Pești - Dragoste

Se poate vorbi de schimbări importante, în planul amoros. Te aprinzi ușor, ești pasional, direct și dispus să lupți pentru ceea ce îți dorești. Este un moment oportun pentru a începe o nouă relație, dar nu te aștepta ca lucrurile să se așeze așa cum îți dorești, în liniște și cu voie bună. Vei primi tot felul de semnale din partea prietenilor invidioși.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Pești - Sănătate

Efortul depus la locul de muncă te poate afecta la nivelul ficatului. Se poate vorbi acum și de probleme legate de rinichi, mai ales spre sfârșitul acestei luni.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: