Horoscop lunar pesti

01 July 2018

Horoscopul lunii iulie 2018 Pești

Mare parte din acțiunea petrecută în următoarea perioadă se axează pe relațiile de prietenie sau parteneriate. Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de câștiguri financiare venite prin intermediul cunoștințelor. Totodată, este și momentul să facă ordine în relațiile cu asociații și colaboratorii.

Horoscopul lunii iulie 2018 Pești – Carieră

După data de 10 iulie, nativii Pești se pot aștepta la oferte de colaborare venite din partea unei firme care-și desfășoară activitatea în străinătate. Nu sunt excluse nici proiectele demarate prin persoane străine sau de altă cultură. Nativii trebuie să profite de aspecte până pe 26 iulie, când Mercur retrograd le poate pune piedici și le poate afecta comunicarea la locul de muncă.

Horoscopul lunii iulie 2018 Pești – Dragoste

Cei născuți în zodia Pești se bucură de o relație de cuplu în care va domina armonia și înțelegerea. Nativii vor fi mai pasionali, mai romantici și mai înclinați către partener de cât de obicei. Se cere atenție la eclipsa de Soare din 13 iulie, care poate veni cu surprize mai puțin plăcute la capitolul amoros.

Horoscopul lunii iulie 2018 Pești – Sănătate

Toată luna iulie, nativii Pești se vor simți obosiți, extenuați și este posibil să aibă dureri de cap și de oase, de musculatură. Starea generală de sănătate va fi pusă la încercare în special după data de 27 iulie, atunci când eclipsa totală de Lună poate aduce o situație mai puțin plăcută în această privință.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: