Horoscop lunar pesti

01 September 2018

Horoscopul lunii septembrie 2018 Pești

Nu este un moment favorabil să faci investiții și tranzacții deoarece s-ar putea să pierzi o sumă de bani. La modul general, este recomandat să dai dovadă de mai multă socializare și să menții calmul în dialog.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Pești – Carieră

Dacă-ți dorești să pleci cu munca în străinătate, în luna septembrie visul tău se va împlini. Veștile bune de dincolo de hotarele țării nu vor întârzia să apară. Poți primi ajutor și sprijin din partea unui prieten.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Pești – Dragoste

Dacă ai avut parte de neînțelegeri în cuplu în ultima perioadă, vei observa că acestea vor începe să se dizolve. Moment bun pentru nativii care sunt singuri și care-și doresc o relație serioasă și de lungă durată. De asemenea, către finele lunii vei avea parte de acțiune în casa intimității, cu alte cuvinte, poți avea ocazia să-ți îmbunătățești experiențele sexuale.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Pești – Sănătate

Din punctul de vedere al sănătății trebuie să fii mai prudentă, mai ales către finele lunii septembrie când este recomandat să nu pleci la drum. Toată perioada analizată aduce stări de nervozitate, dezinteres în dialog, inrascibilitate și manifestări violente, atât fizice, cât și verbale.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: