Horoscop lunar scorpion

01 November 2017

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Scorpion

Scorpionii vor pune luna aceasta accent pe sectorul familiei şi vor lăsa în plan secundar domeniul profesional. Sexualitatea va fi la cote înalte şi te vei lăsa condusă de pasiuni şi dorinţe, neglijand total raţiunea. În următoarea perioadă vei avea parte de schimbări importante în viaţa ta, de natură să-ţi aducă beneficii ulterioare.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Scorpion – Carieră

Este o lună bună pentru a acumula cunoştinţe noi şi pentru a-ţi dezvolta noi competenţe profesionale. Ai putea începe un curs nou sau să înveţi o limbă străină sau, de ce nu, să te apuci de o altă facultate. La locul de muncă apele se vor linişti, iar dacă eşti în căutarea unui nou job, analizează cu mare atenţie propunerile şi acceptă doar ofertele care într-adevăr te avantajează din toate punctele de vedere. Nu este momentul să te arunci în acţiuni caritabile, mai ales că încasările nu vor fi foarte mari luna aceasta.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Scorpion – Dragoste

Sex-appealul este foarte puternic în următoarea perioadă şi vei atrage şi cuceri pe oricine îţi doreşti, însă ai grijă să nu devii prea îngâmfată, aspect care va fi respinge de ceilalţi. Dacă ai o relaţie stabilă, acordă-i toată energia ta partenerului şi încearcă să-ţi petreci cât mai mult timp în compania sa.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Scorpion – Sănătate

Sănătatea este la cote înalte şi vei fi şi tu surprinsă de energia pe care o radiezi. Eşti plină de viaţă şi acest aspect se va răsfrânge în toate domeniile. Nu te culca, totuşi, pe o ureche şi încearcă să-ţi dormi cele 8 ore pe noapte. Nu lăsa impulsivitatea gesturilor să te acapareze, căci te poţi trezi cu lovituri sau entorse care să-ţi strice toată buna-dispoziţie.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: