Horoscop lunar scorpion

01 July 2018

Horoscopul lunii iulie 2018 Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion ar trebui să nu mai pună la suflet tot ceea ce se petrece în jurul lor și să nu se lase influențați de vorbele critice la adresa lor pe care le vor auzi, în special la locul de muncă. Este recomandat să se dedice mai mult timp activităților relaxante și să evite stresul.

Horoscopul lunii iulie 2018 Scorpion – Carieră

Nativii Scorpion nu vor fi pe deplin mulțumiți de locul de muncă. Vor avea parte de blocaje și obstacole în desfășurarea sarcinilor, iar comunicarea cu superiorii va fi greoaie. Sunt sfătuiți să facă o reevaluare a situației și acolo unde simt că este nevoie de o schimbare, să o facă, însă nu într-un mod impulsiv, ci cu tact și diplomație.

Horoscopul lunii iulie 2018 Scorpion – Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Scorpion se anunță o perioadă destul de tensionată în relațiile de cuplu. Aspectele se pot forma în jurul stării emoționale a nativilor. Aceștia fie nu sunt siguri pe sentimentele lor, fie nu își pot menține stabilitatea în relație. Nu sunt excluse flirturile și aventurile, iar nativii care sunt singuri pot cuceri cu mai multă ușurință. După 26 iulie certurile se pot amplifica și mai mult în cuplu.

Horoscopul lunii iulie 2018 Scorpion – Sănătate

Cu Marte retrograd pe casa sănătății, cei născuți în zodia Scorpion nu se vor simți chiar în apele lor. Sunt posibile stări de oboseală, dar și afecțiuni la nivelul sistemului digestiv, iar nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la alimentație și să se odihnească mai mult.  

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: