Horoscop lunar scorpion

01 March 2018

Horoscopul lunii martie 2018 Scorpion

Nativii Scorpion își vor folosi resursele pentru a aduce îmbunătățiri în sectorul carierei, al sănătății și al dragostei. Se anunță o lună a șanselor în plan sentimental, o perioadă presărată cu aventuri, flirturi și multă pasiune.

Horoscopul lunii martie 2018 Scorpion – Carieră

Luna martie este o perioadă benefică pentru nativii Scorpion care vor avea șansa de a-și evidenția calitățile artistice. Creația acestora va fi apreciată și le poate deschide noi oportunități pe mai departe. Nativii Scorpion vor munci cu spor și entuziasm, iar parecieriule din partea șefilor nu vor întârzia să apară.

Horoscopul lunii martie 2018 Scorpion – Dragoste

Nativii Scorpion care sunt singuri vor avea ocazia să-și întâlnească marea dragoste, iar cei care se află în relații stabile vor putea trece la un nivel superior. Se bucură de un elan puternic în tot ce are legătură cu planul sentimental. Sunt senzuali, cuceritori și mai pasionali ca de obicei.

Horoscopul lunii martie 2018 Scorpion – Sănătate

Spre sfârșitul lunii se pot confrunta cu dezechilibre nutriționale și starea generală a sănătății le poate fi pusă în pericol. Se recomandă odihnă și adoptarea unei diete echilibrate, bazate, în primul rând, pe alimente naturale, pe fructe și legume crude.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: