Horoscop lunar scorpion

01 May 2018

Horoscopul lunii mai 2018 Scorpion

Nativii Scorpion sunt înclinați către aventură, către petrecerea timpului liber cu prietenii și către călătorii. Din punct de vedere spiritual se simți deosebiți și își concentrează atenția pe evoluție spirituală.

Horoscopul lunii mai 2018 Scorpion – Carieră

Nativii Scorpion care depind de asociați sau sunt implicați în proiecte comune s-ar putea stresa să obțină o investiție, o refinanțare. Vor avea tendința de a se impune, de a manipula și, pentru a nu intra în conflicte, ar fi recomandat să nu se ocupe în această perioadă de negocieri. Finalul de lună vine cu raze de lumină pe parte profesională.

Horoscopul lunii mai 2018 Scorpion – Dragoste

Pasiunea, romatismul, sexualitatea ating cote maxime în luna mai, iar nativii Scorpion devin cuceritori și seduc tot ceea ce le iese în cale. În relația de cuplu fac mărturisiri șocante și duc intimitatea la alt nivel. La jumătatea lunii, Uranus poate favoriza o decizie radicală în plan amoros.

Horoscopul lunii mai 2018 Scorpion – Sănătate

Ești energică și vorbăreață și te bucuri de o stare psihică bună. După jumătatea lunii este posibil să devii mai agitată și mai nervoasă, însă te vei relaxa în mijlocul familiei.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: