Horoscop lunar scorpion

01 September 2017

Horoscopul lunii septembrie 2017  Scorpion

Este o lună decisivă, în ceea ce privește acumularea de informații, călătorii care te ajută să-ți descoperi propriile limite și să asimilezi noi experiențe. Este ocazia ta de a fructifica fiecare oportunitate care ține de domeniul profesional dar și relațional. Aprofundezi acum cu mai multă dedicare latura spirituală a existenței.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Scorpion - Cariera

Se poate vorbi acum despre o perioadă deosebită, de relansare în plan profesional. Este un moment prielnic pentru a putea pune bazele unui proiect de amploare, fie că este vorba de afaceri sau de avansare, de progres la locul de muncă. Te bucuri de succes în plan financiar, putând beneficia de o mărire de salariu care te va lua oarecum prin surprindere.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Scorpion - Dragoste

Poți trăi momente magice, alături de persoana iubită. Dacă ai mai avut unele îndoieli, în privința relației de dragoste acum este momentul de reinstalare a liniștii și a echilibrului în dragoste. Se discută mult despre viitorul relației, fiind foarte decis acum să pornești pe un drum clar, ieșind astfel din starea de incertitudine.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Scorpion - Sănătate

Ești plin de energie, dornic să finalizezi activitățile la timp. Atenție însă la predispoziția la accidente la locul de muncă, mai ales în partea a doua a acestei luni.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: