Horoscop lunar scorpion

01 July 2017

În această lună reușești să înțelegi mai bine anumite evenimente din trecut, să te detașezi de anumite probleme și să te descoperi, înțelegând în mod profund anumite semnale pe care viața ți le trimite. Știi cum să-ți folosești foarte bine instinctul, acționând cu simț practic în situații limită. Ai multă energie interioară, fiind în gardă acum, înfruntând cu brio animozitățile și obstacolele din această lună. Ai șansa de a folosi strategii curajoase pentru a atrage succesul de partea ta.

Horoscopul dragostei

Se pare că relația de cuplu s-a mai detensionat, scăpând astfel de atmosfera apăsătoare. Simți că, în sfârșit, poți să-ți exprimi propriile păreri și argumente, fără să mai fii acuzat că ești prea posesiv, manipulator. Chiar nu este timp pentru a-ți risipi energia într-o direcție greșită. Ai acum puterea de partea ta, pentru a repara ceea ce este de reparat, în relația de cuplu. Știi cum să găsești starea de echilibru între obligațiile de la locul de muncă și cele care țin de familie.

Horoscopul banilor

În această perioadă este posibil să primești o moștenire sau bani prin intermediul partenerului de viață. Cert este că situația nu mai este atât de încordată, în privința planului financiar.

Horoscopul sănătății

Ești în formă și gata să escaladezi munții. Fii precaut totuși, ești predispus la răniri, fracturi, probleme care țin de circulația sanguină, hipertensiune.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT!
"Cum să arăți superb vara asta":
14 pagini cu trucuri de la vedete și specialiști despre sport, diete și frumusețe

Vă recomandăm: