Horoscop lunar scorpion

01 September 2018

Horoscopul lunii septembrie 2018 Scorpion

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o lună plină de armonie, în special în relațiile cu membrii familiei. Totodată, aceștia pot primi sume de bani întreaga lună și ar fi bine să le gestioneze corect și corespunzător.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Scorpion – Carieră

Vei avea parte de situații stresante la locul de muncă, cu sarcini multe și dedline-uri strânse și cu greu vei reuși să le faci față. Ai nevoie de o mai bună organizare a timpului și de o capacitate de prioritizare a responsabilităților.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Scorpion – Dragoste

O persoană din trecut poate reveni în viața ta, iar impactul reîntâlnirii să fie unul major, de natură să-ți provoace insomnii. Cu toate că se observă o predispoziție către a cuceri, s-ar putea ca întocmai tu să cazi în mrejele amorului, iar deciziile pe cere le vei lua în acest sens să nu fie dintre cele mai bune pentru viitor. Oricum, tu decizi!

Horoscopul lunii septembrie 2018 Scorpion – Sănătate

Dacă vei acorda mai multă atenție alimentației și vei evita excesele și viciile, s-ar putea să treacă luna fără nicio neplăcere în acest sens. Este momentul să iei o decizie, să începi o dietă, să te apuci ed sport, contextul astral aducându-ți determinare mai multă luna aceasta.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: