Horoscop lunar fecioara

01 January 2018

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Fecioară

Nativii Fecioară vor avea parte de lecții la capitolul comunicare cu cei din jur și, totodată, își vor da tot interesul pentru rezolvarea unor situații neprevăzute apărute în relația de cuplu. Un aspect mai puțin bun care îi poate demoraliza temporar pe cei născuți sub semnul Fecioarei este starea sănătății care le va da câteva bătăi de cap.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Fecioară - Sănătate

Spre sfârșitul lunii vei simți o dorință de autoizolare și nu vei vrea să comunici cu nimeni. Totodată, vei experimenta și o ușoară stare de depresie însoțită de amețeli și stări ed confuzie.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Fecioară - Dragoste

Luna Nouă din 17 ianuarie se va forma în casa iubirii, iar acest aspect îți oferă oportunitatea unui nou început. Dacă ești într-o relație este posibil să pui punct, însă, dacă ești în căutarea jumătății, atunci ai șanse foarte mari să o întâlnești.

Horoscopul ianuarie 2018 2017 Fecioară - Carieră

Ești foarte creativă în această perioadă și ești susținută astral în aceste demersuri, prin urmare ar trebui să dai frâu liber acestei pasiuni și să încerci să o transformi în afacere, astfel încât să obții și un venit suplimentar.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: