Horoscop lunar fecioara

01 March 2018

Horoscopul lunii martie 2018 Fecioară

Nativii Fecioară se vor concentra în luna martie pe aspecte ce țin de domeniul financiar, sentimental și al relațiilor cu cei din jur. Nativii Fecioară care nu se află într-o relație au ocazia să-și întâlnească partenerul, iar cei care formează un cuplu se vor bucura de momente unice și vor reuși consolidarea relației.

Horoscopul lunii martie 2018 Fecioară – Carieră

Începutul este mai greu, dar odată demarată acțiunea, și aici ne referim la orice are legătură cu cariera, rezultatele vor fi cel puțin satisfăcătoare. Posibile negocieri avantajoase în luna aceasta, dar și semnări de contracte cu miză mare. Nativii FEcioară se pot aștepta, de asemenea, la cadouri materiale valoroase.

Horoscopul lunii martie 2018 Fecioară – Dragoste

O persoană cunoscută la drum se poate dovedi de bun augur în viața nativilor Fecioară care trebuie să profite de această perioadă pentru a se răsfăța cu sentimente înălțătoare. Pe plan sexual dau dovadă de o energie ieșită din comun și comunică de minune cu partenerul de cuplu. Posibilitatea de a duce relația la alt nivel, de exemplu o cerere în căsătorie sau stibilirea datei nunții, este foarte mare în luna martie.

Horoscopul lunii martie 2018 Fecioară – Sănătate

Este o lună bună din punctul de vedere al sănătății. Cu excepția unor scurte momente tensionate și a unor dureri trecătoare de cap, nativii Fecioară se pot lăuda cu un tonus bun și o energie pe măsură.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: