Horoscop lunar fecioara

01 September 2018

Horoscopul lunii septembrie 2018 Fecioară

Luna aceasta ești vedeta zodiacului! Vei observa că energia, buna dispoziție și veselia te vor însoți și vei avea oportunități constante de a ieși în evidență și de a te face remarcată, atât în plan personal, cât și profesional.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Fecioară – Carieră

Este momentul să duci la bun final toate proiectele începute și rămase neterminate. De asemenea, sarcinile restante de la muncă vor fi mult mai ușor soluționate. Contextul astral favorizează renegocierea contractelor, inclusiv a salariului, mai ales că la capitolul bani vei simți o îmbunătățire considerabilă luna aceasta.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Fecioară – Dragoste

Este momentul să lași deoparte timiditatea și teama de a spune ceea ce-ți dorești și să vorbești edschis cu partenerul de cuplu. Vei observa că prin dialog vei reuși să clarifici niște probleme pe care până acum ai preferat să le ții ascunse sau le-ai lăsat să te frământe numai pe tine.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Fecioară – Sănătate

Revenirea în forță a nativilor Fecioară va avea loc și în ceea ce privește sănătatea. Se vor simți mai bine în primul rând din punct de vedere psihic, dar și fizic vor avea mai multă putere să depășească obstacolele apărute.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: