Horoscop lunar fecioara

01 July 2018

Horoscopul lunii iulie 2018 Fecioară

Este momentul ca nativii Fecioară să se pună în evidență, să se facă remarcați, atât la locul de muncă, cât și în cercul de prieteni, mai ales că aspectele astrale favorizează profitul financiar din activități ce țin de imagine.

Horoscopul lunii iulie 2018 Fecioară – Carieră

Cei născuți în zodia Fecioară își vor analiza pe toate părțile situația profesională, vor pune în balanță ceea ce vor cu ceea ce fac, visul cu realitate, și vor căuta să ia cele mai bune decizii legate de locul de muncă. Nu lipsesc frământările și grijile, însă decizia este posibil să fie luată la eclipsa de Lună din 27 iulie, atunci când va avea loc o răsturnare de situație legată ed carieră.

Horoscopul lunii iulie 2018 Fecioară – Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară sunt hotărâți să o ia de la capăt cu un alt partener. Aspectele favorizează nativii epuizați de certuri și conflicte în cuplu, care simt că au dat tot ce puteau da și situația tot nu s-a schimbat. Nu sunt excluse flirturile și aventurile extraconjugale.

Horoscopul lunii iulie 2018 Fecioară – Sănătate

Cu Marte și Mercur retrograde, nativii Fecioară pot fi afectați pe planul sănătății și este recomandat să nu facă excese de niciun fel, să apeleze la o dietă bazată pe alimente cât mai naturale și să se odihnească mai mult. Totodată, nu ar strica un control de rutină la medic.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: