Horoscop lunar fecioara

01 September 2017

Horoscopul lunii septembrie 2017  Fecioară

În această lună relația cu prietenii și cu grupul din care faci parte, devine deosebit de importantă. Ești acum în centrul atenției, exprimându-ți în mod ferm părerile personale, privind îmbunătățirea unei activități din cadrul grupului, a asociației în care activezi. Știi cum să-i mobilizezi pe ceilalți, implicându-te trup și suflet în organizarea a tot felul de activități.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Fecioară - Cariera

În carieră se întrevăd schimbări care nu prea te avantajează. Se recomandă o abordare mai rațională în luarea deciziilor și să nu te lași purtat de impresiile de moment. Ai acum tendința de a critica colegii, în mod nejustificat. În prima parte a lunii analizate ai ocazia să te bucuri de o realizare deosebită, în urma susținerii unor examene sau a absolvirii unor cursuri care vor juca un rol deosebit în viitorul tău profesional.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Fecioară - Dragoste

O iubire în secret tinde să apară acum, luându-te oarecum prin surprindere. Acceptă că ești om și ai nevoie și de iubire și chiar nu trebuie să te învinovățești pentru ceea ce simți. Pasiunea, dăruirea, dialogul sincer cu persoana iubită te vor putea conduce către o latură a existenței pe care nu prea ai avut curaj să o explorezi.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Fecioară - Sănătate

Ești conștient că ai nevoie de mai multă mișcare și că ar trebui să urmezi o dietă mai strictă. Este necesar și să te odihnești mai mult dar și să mămânci la timp.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: