Horoscop lunar leu

01 September 2018

Horoscopul lunii septembrie 2018 Leu

Este momentul ca nativii să îngroape securea războiului, indiferent că vorbim de conflicte de la locul de muncă sau de conflicte de familie sau de cuplu. Dialogul este arma secretă.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Leu – Carieră

Dacă ai avut neînțelegeri până acum cu colegii de muncă sau cu superiorii, luna acesta vei avea ocazia să le rezolvi și să reinstalezi armonia la locul de muncă. Totodată, ține cont că acolo unde nu se reușește dialogul, parteneriatele sau colaborările se pot încheia, prin urmare ai face bine să începi să faci economii și să chiar să pui bani la pușculiță.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Leu – Dragoste

Cu toate că vor exista conflicte în relația de cuplu, acestea nu vor fi la intensitatea de luna trecută, dar nici tu nu mai simți nevoia să fii în centrul atenției. În cuplurile în care situația nu mai funcțonează de ceva vreme poate interveni despărțirea, ruptura definitivă.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Leu – Sănătate

Ai scăpat de toate frământările și fricile care te-au dominat până acum și este momentul, încă de la începutul lunii, să te bucuri de energie și bună dispoziție. Cum s-ar spune, îngropi problemele de sănătate și afecțiunile cronice se ameliorează considerabil.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: