Horoscop lunar leu

01 January 2018

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Leu

Începutul de an 2018 le poate aduce câteva neplăceri majore nativilor Lei, în special la capitolul sănătate și la capitolul carieră, două sectoare în care va exista foarte multă acțiune în această perioadă. Însă, vor echilibra situația cu ajutorul partenerului care le va fi aproape și vor avea parte de susținerea necondiționată a acestuia.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Leu - Sănătate

Nativii Leu sunt sfătuiți să renunțe la excese, să înceapă o dietă și să se odihnească mai mult, în caz contrar ar putea să înceapă anul la pat.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Leu - Dragoste

Cu planeta Venus, Micul Benefic al zodiacului, de partea lor, pe casa muncii, nativii Leu pot avea ocazia să întâlnească o persoană care le va trezi subit interesul și pe care o vor cunoaște prin intermediul locului de muncă. Tentația pentru flirt o pot avea chiar și cei aflați într-o relație.

Horoscopul ianuarie 2018 2017 Leu - Carieră

La locul de muncă vor fi activi și vor căuta soluții pentru rezolvarea unor neînțelegeri mai vechi. De asemenea, Luna Nouă din 17 ianuarie îi va expune unei schimbări la acest capitol, posibil ca cei născuți sub semnul Leului să înceapă o nouă etapă.  

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: