Horoscop lunar leu

01 September 2017

Horoscopul lunii septembrie 2017  Leu

Ești capabil să te redescoperi, chiar și prin intermediul situațiilor și a momentelor dificile din viață. Știi cum să clarifici aspectele tensionate, atunci când vine vorba de rudele apropiate sau de vecini. Te implici în rezolvarea problemelor care afectează viața celorlați, putând realiza lucruri cu adevărat mărețe. În ultima parte a lunii septembrie ești în centrul atenției, dând dovadă de onestitate, farmec și încredere în propria persoană.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Leu - Cariera

Te implici foarte mult, atunci când este vorba de locul de muncă. Aduci aici idei originale, relaționezi deschis și în mod constructiv cu șefii și colegii. Este timpul propice pentru a demara un proiect important, din punct de vedere profesional și care se va desfășura pe mulți ani, de acum înainte. Beneficiezi de inteligență, de curaj și de încredere, așa că pornește acum pe un nou drum în carieră.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Leu - Dragoste

Ești în vervă, pasional, dornic să impresionezi sexul opus, prin felul tău de a fi. Atragi privirile fără prea mult efort, fapt care poate determina nemulțumirea partenerului de viață. Știi cum să jonglezi cu cuvintele și nimic nu este imposibil, atunci când vrei să cucerești, să te faci plăcut, dorit. În relația de cuplu se instalează o stare de euforie, de pasiune, dorindu-ți să fiți permanent împreună cu partenerul de viață.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Leu - Sănătate

Datorită efortului depus la locul de muncă, te poți confrunta cu recidivarea unor probleme de sănătate mai vechi. Atenție la problemele care țin de circulația sanguină, coloana vertebrală sau probleme ale stomacului.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: