Horoscop lunar leu

01 March 2018

Horoscopul lunii martie 2018 Leu

Nativii Leu vor fi preocupați în luna martie de sectorul comunicării, financiar, al muncii și al sănătății și toată atenția și-o vor dedica aspectelor legate direct sau indirect de aceste. Luna începe foarte bine din punct de vedere financiar. Se anunță avantaje și beneficii materiale, răscumpărări profitabile, dar și vești bune legate de o moștenire.

Horoscopul lunii martie 2018 Leu – Carieră

Pentru nativii Leu se anunță o lună stresantă și aglomerată la locul de muncă. Își alocă mai mult timp decât de obicei sarcinilor primite, fiind tentați să muncească nu doar peste program, ci și în weekend. Conștinciozitatea de care dau dovadă le va aduce aprecieri și vor reuși să schimbe părerile superiorilor în această privință. Posibile deplasări în interes de serviciu pot să apară, dar și colaborări externe.

Horoscopul lunii martie 2018 Leu – Dragoste

Romantici, erotici, pasionali și plini de sex-appeal, așa își încep nativii Leu prima lună de primăvară. Va fi o perioadă palpitantă în domeniul sentimental, vor apărea șanse noi și satisfacții pe plan sexual, iar partenerul va aprecia pornirile senzuale din dormitor.

Horoscopul lunii martie 2018 Leu – Sănătate

Nativii Leu trebuie să se preocupe mai mult de sănătate în această lună, deoarece vor exista provocări de natură să-i obosească peste măsură. Se vor agita și vor avea parte de acțiune. Posibil să caute și să găsească remedii pentru unele probleme mai vechi de sănătate, dar se pot confrunta și cu indispoziții noi.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: