Horoscop lunar leu

01 July 2018

Horoscopul lunii iulie 2018 Leu

Este o lună în care cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia să-și vindece niște răni mai vechi, atât la propriu, cât și la figurat. Frici, temeri din trecut pot fi dizolvate acum și se cere o reevaluare a situației sentimentale, chiar matrimoniale.

Horoscopul lunii iulie 2018 Leu – Carieră

Nativii Leu trec o perioadă mai relaxată la locul de muncp și simt că încep să-și recapete puterile. Cu toate acestea, nu este recomandat să intre în conflicte cu superiorii, iar după data de 27 iulie, când se formează eclipsa de Lună se pot aștepta la o răsturnare de situație în sectorul profesional. Se cere o mai bună gestionare a finanțelor și cheltuieli mai puține.

Horoscopul lunii iulie 2018 Leu – Dragoste

Cu toate că din 10 iulie au Venus, planeta iubirii, în casa dragostei, cei născuți înb zodia Leu nu traversează o lună cu multe oportunități la acest capitol. Vor exista conflicte cu partenerul și neînțelegeri în relație, iar eclipsa de Lună din 27 iulie poate aduce divorțuri și despărțiri definitive.

Horoscopul lunii iulie 2018 Leu – Sănătate

Soarele se află în casa sănătății până în 23 iulie și le poate aduce nativilor energie și interes în rezolvarea unor afecțiuni mai vechi. Se cere mai multă odihnă și relaxare.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: