Horoscop lunar leu

01 May 2018

Horoscopul lunii mai 2018 Leu

Nativii Leu pot fi acuzați de indiferență, cu atât mai mult cu cât timpul și-l dedică în mare parte preocupărilor legate de partea profesională. Pentru că niciun efort nu rămâne nerăsplătit, se vor bucura de recompense și progrese semnificative la locul de muncă. Pe de altă parte, vor dori să iasă în evidență printr-o imagine autentică, ușor extravagantă, însă care nu neapărat îi avantajază.

Horoscopul lunii mai 2018 Leu – Carieră

Este o perioadă bună din punctul de vedere al carierei, nativii Leu bucurându-se de aprecieri și chiar promovări. Partea financiară este în plină ascensiune, iar la orizont se întrevăd noi proiecte, cu precădere vor fi favorizate cele de grup.

Horoscopul lunii mai 2018 Leu – Dragoste

Conflictele nu vor lipsi din relația de cuplu și este posibil ca relațiile mai vechi să se destrame. Tendința dominatoare a nativilor Leu se accentuează și mai mult și partenerul tinde să se simtă sufocat. Confuziile legate de sentimente persistă și pot favoriza decizii radicale, cu atât mai mult cu cât Jupiter, stăpânul casei iubirii Leului, este retrograd în continuare.

Horoscopul lunii mai 2018 Leu – Sănătate

O stare generală bună, însă cu mici căderi cauzate de stresul și oboseala de la locul de muncă. Atenție la un viciu mai vechi pe care l-ai putea aborda din nou și astfel să cazi în capcana dependenței.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: