Horoscop lunar leu

01 November 2017

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Leu

Este o lună în care se accentuează conflictele între partea profesională şi partea domestică şi asta se întâmplă pentru că nu reuşeşti să găseşti un echilibru între cele două. Eşti foarte acaparată de locuinţă şi laşi pe locul doi jobul, situație care nu te va afecta, însă, în niciun fel. Aspectele astrale nu-ţi aduc mari schimbări pe parte profesională, aşa că ar trebui să te axezi pe rezolvarea problemelor legate de casă şi familie. Posibil să-ţi schimbi sau să-ţi renovezi locuinţa.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Leu – Carieră

Simţi că jobul îţi acaparează prea mult timp şi nu eşti dispusă să-l mai oferi, cel puţin nu în perioada asta. Încearcă să-ţi iei câteva zile de concediu sau renunţă la sarcinile suplimentare pe care le ai. Toată atenţia ta se axează pe sectorul personal şi îţi va fiu greu să-ţi dai interesul la job. Tot ce trebuie să faci este să nu ieşi în evidenţă prin discuţii contradictorii cu cei din jurul tău. Prefă-te că este totul ok. Situaţia financiară este în echilibru, însă după jumătatea lunii vei fi tentată să cheltui fără măsură.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Leu – Dragoste

Este o luna benefică legării de noi relaţii, în special de relaţii amoroase. Aspectele astrale îţi scot în faţă potenţiali parteneri, trebuie doar să te laşi cucerită. Dacă te afli la început într-o relaţie, fii convinsă că aceasta va fi de durată, cu atât mai mult cu cât te apuci de clădit luna aceasta. Dacă, în schimb, ai o relaţie de ceva vreme, fie se anunţă o căsătorie, fie naşterea unui copil. Este o perioadă prielnică iubirii. Petrece mai mult timp alături de partener.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Leu – Sănătate

Începutul lunii nu este favorabil sănătăţii. Te vei simţi obosită şi foarte stresată de ceea ce ai de făcut pe celelalte planuri. Încearcă să profiţi la maxim de timpul liber pentru a te plimba în natură sau pentru a face o activitate care-ţi face plăcere. Abia după 23 noiembrie te vei simţi mai liniştită şi îţi vei putea reîncarcă bateriile.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: