Horoscop lunar rac

01 November 2017

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Rac

Familia va capăta o importanță deosebită luna aceasta, cu atât mai mult cu cât te vei implica şi în plan profesional. Vei găsi sprijin din partea celor dragi şi acest aspect îţi va fi favorabil pentru a pune accentul pe carieră. Pe de altă parte va fi o perioadă dificilă pentru că te vei simţi prea solicitată şi vei avea tendinţa să te implici în prea multe activităţi în acelaşi timp. O parte din acest impuls se datorează şi lui Jupiter care-ţi activează casa creativităţii şi vei fi pusă pe fapte mari, în special legate de părinţi sau copii, dacă este cazul.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Rac – Carieră

Încearcă să nu faci schimbări radicale în domeniul carierei şi nici să iei decizii importante de natură să-ţi schimbe traiectoria, cu atât mai mult cu cât nici la capitolul bani nu te vei simţi prea confortabil. Te vei vedea obligată să strângi cureaua şi din acest motiv vei vrea să cauţi un loc de muncă nou sau să-ţi îmbogăţeşti portofoliul cu un proiect nou. Din punct de vedere astral nu este o perioadă favorabilă şi cel mai bine ar fi să amâni aceste acţiuni pentru anul viitor.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Rac – Dragoste

Mici neînţelegeri pot apărea în relaţia de cuplu, însă acestea se vor datora unor nemulţumiri financiare pe care, însă, le veţi depăşi. Dai dovadă de sex-appeal mai mult ca de obicei şi ar trebui să te foloseşti de acest atu pentru a-ţi crea o mai bună legătură cu partenerul. Racii care sunt singuri au ocazia să intre în diferite aventuri. Sfatul este să nu pună prea mult suflet, în caz contrar vor avea de suferit.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Rac – Sănătate

Te vei frământa peste măsură din cauza locului de muncă şi a colegilor care par să nu te înţeleagă. Concentrează-te pe relaxare şi încearcă pe cât posibil să-ţi refaci rezervele de energie pentru că urmează o perioadă spre sfârşitul anului când chiar vei avea nevoie de vitalitate. Nu da mai multă atenţie decât trebuie migrenelor şi nu te îndopa cu mâncare dacă nu ţi-e foame.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: