Horoscop lunar rac

01 September 2018

Horoscopul lunii septembrie 2018 Rac

Cei născuți în zodia Rac ar trebui să-și reducă cheltuielile luna aceasta, mai ales dacă acestea nu reprezintă o necesitate. Discuțiile pe teme financiare vor apărea în tot acest timp și vor fi din ce în ce mai virulente. Se anunță trăiri extreme în domeniul sentimental.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Rac – Carieră

În luna septembrie nu este momentul să faci modificări sau schimbări de loc de muncă, nici măcar discuțiile despre responsabilități și sarcini nu se vor termina în favoarea ta. Singurii nativi care se pot bucura de o rază de Soare, vor fi cei care lucrează cu banii, în bănci sau în domeniul finanțelor. De asemenea, nu trebuie făcute investiții majore acum.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Rac – Dragoste

Prima parte din lună este dedicată nativilor singuri care-și doresc aventură, distracție și flirt, pentru că aspecte de legarea a unei relații nu vor fi. Nativii pot face pasiuni fulgerătoare pentru persoane din anturaj și vor fi mai cuceritori ca niciodată. Discuții în contradictoriu pot apărea, însă, în cuplurile cu vechime, către finele perioadei analizate.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Rac – Sănătate

Se pot agrava anumite afecțiuni cronice, prin urmare nativii ar trebui să se preocupe de prevenirea acestora. Ar fi indicat un consult amănunțit și chiar abordarea din punct de vedere holistic a situației.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: