Horoscop lunar rac

01 July 2018

Horoscopul lunii iulie 2018 Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți ca în acestă lună să nu facă învestiții importante și să nu se implice în proiecte unde trebuie să vină cu un avans de bani, deoarece situația financiară va fi mult pusă la încercare. După 26 iulie pot avea chiar neșansa să piardă bani sau să li se amâne, anuleze niște tranzacții.

Horoscopul lunii iulie 2018 Rac – Carieră

Nu este tocmai o perioadă favorabilă pentru cei născuți în zodia Rac care, în contextul retrogradărilor pe casa carierei, nu vor avea parte de oportunități majore din punct de vedere profesional, însă se mențin pe linia de plutire.

Horoscopul lunii iulie 2018 Rac – Dragoste

Pentru nativii Rac luna iulie vine cu schimbări majore la capitolul sentimental. Dacă cei singuri ar putea avea șansa să întâlnească pe cineva, în special după data de 10 iulie, de care, însă, nu vor fi foarte mulțumiți, cei care se află în relații care nu mai funcționează sau în care au existat prea multe conflicte în ultimul timp, se vor despărți.

Horoscopul lunii iulie 2018 Rac – Sănătate

Nativii Rac se pot confrunta pe tot parcursul lunii cu stări melancolice, anxioase, se interiorizează și se simt secătuiți de vlagă. În acest context, afecțiunile cronice își pot face simțită prezența.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: