Horoscop lunar rac

01 January 2018

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Rac

Nativii Rac vor pune foarte mult accent pe propria persoană în această lună și vor activa, de asemenea, sectorul sentimental. Vor avea ocazia să pună la punct proiecte pe termen lung legate de sectorul financiar și de carieră, dar, totodată, vor culege și roadele muncii de puse până acum. Vor fi energici, glumeți și bine-dispuși.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Rac - Sănătate

Vei traversa o perioadă liniștită, în care relaxarea va fi cuvântul de ordine. Vei scăpa de stresul și epuizarea care ți-au caracterizat ultimele luni din 2017 și te vei bucura de mai multă energie.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Rac - Dragoste

Luna ianuarie le aduce nativilor Rac liniștea de care atât aveau nevoie la capitolul dragoste și relație de cuplu. Cu Marte, planeta acțiunii, si cu Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, în casa iubirii, vei deborda de romantism, vei fi ispitită la mici flirturi și vei deveni cuceritorul horoscopului, cel puțin în perioada imediat următoare.

Horoscopul ianuarie 2018 2017 Rac - Carieră

După jumătatea lunii ianuarie Venus, Micul Benefic, și Soarele îți vor susține punctele de vedere și acțiunile și vei fi răsplătită cu bonusuri sau chiar o mărire de salariu.  

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: