Horoscop lunar rac

01 September 2017

Horoscopul lunii septembrie 2017  Rac

Reușești să fii tu însuți, în cele mai multe situații, reușind să-i impresionezi pe ceilalți prin felul tău de afi, de a vorbi și de a intermedia relațiile. Îți este oarecum teamă să nu te implici mai mult decât trebuie, când vine vorba de iubire, de relație, preferând mai degrabă să faci „pasul înapoi”, atunci când apar confruntări verbale.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Rac - Cariera

Ai șansa de a te bucura de o mărire de salariu sau de primirea unui bonus financiar, fiindu-ți astfel recompensată valoarea. Se pare că începi să te bucuri de un moment de respiro, la locul de muncă, așa că profită de această perioadă de liniște relativă. Ești dornic însă să aduci schimbări serioase în carieră iar șansele sunt de partea ta. Se poate vorbi despre o perioadă destul de favorabilă schimbării, a apariției oportunităților în plan profesional, pentru a putea primi ceea ce așteptai de ceva timp.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Rac - Dragoste

Te poți confrunta cu tot felul de neînțelegeri, trădări, certuri legate de planul sentimental. Te poți simți nedreptățit, descoperind acum unele minciuni spuse de persoana iubită. Fie că îți place sau nu, chiar trebuie să fii sincer și direct cu persoana pentru care nutrești sentimente de dragoste. Nu te va ajuta cu nimic faptul că dorești să te răzbuni neapărat.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Rac - Sănătate

Deocamdată simți că ți-a revenit energia, redresându-te, din punct de vedere fizic. Dacă ai avut probleme de sănătate, acum se poate vorbi de o perioadă de ameliorare, de revigorare a organismului. Nu te implica în activități riscante, întrucât ești predispus la accidente.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: