Horoscop lunar rac

01 July 2017

În această lună te dedici oamenilor defavorizați. Poți realiza lucruri cu adevărat mărețe, prin sacrificiu personal. Este momentul să descoperi adevăruri ascunse sau să clarifici idei și concepte neclare pentru ceilalți. Știi cum să fii un bun confident. Ești conștient de forța și de energia ta pentru a putea face față situațiilor dificile. Este timpul acum să lupți pentru succes dar și pentru a scăpa de medii care nu îți fac cinste.

Horoscopul dragostei

Încă de la începutul acestei luni te simți în formă, dornic să aduci o schimbare, în legătură cu înfățișarea ta. Reușești să creezi o impresie deosebită sexului opus, știind cum să fii manierat, diplomat și te folosești de fiecare ocazie pentru a atrage atenția asupra ta. Se poate vorbi despre o perioadă în care sunt șanse de a apărea în viața ta o persoană din trecut. Această reîntâlnire poate fi profund răscolitoare pentru tine, din punct de vedere emoțional. Este important să acționezi cu prudență, în privința implicării tale într-o nouă relație de iubire.

Horoscopul banilor

Nu te poți plânge de lipsuri financiare, se pare că reușești să câștigi bani, chiar și atunci când nu mai sperai. Ai curaj pentru a investi într-un nou proiect, care îți va aduce câștiguri consistente. Este momentul să-ți extinzi afacerea sau să culegi roadele muncii depuse în ultimii ani.

Horoscopul sănătății

Chiar dacă ești plin de energie, tot ai sentimentul că trebuie să faci niște analize pentru a te asigura că este totul în regulă. Este posibil să te confrunți acum cu revenirea unor probleme mai vechi de sănătate. Poate fi vorba de viroze, probleme respiratorii sau probleme cu articulațiile. Ești predispus la entorse, căderi, incidente, sechele apărute în urma unui tratament urmat.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT!
"Cum să arăți superb vara asta":
14 pagini cu trucuri de la vedete și specialiști despre sport, diete și frumusețe

Vă recomandăm: