Horoscop lunar rac

01 March 2018

Horoscopul lunii martie 2018 Rac

În luna martie, nativii Rac își vor concentra toată atenția și își vor dedica tot timpul unor activități ce țin de sectorul profesional, de cuplu și locuință, dar și de studii și călătorii. În prima parte a perioadei analizate este posibil ca nativii Rac să dorească schimbări și modificări în viața lor, în special în sectorul personal și al propriilor principii.

Horoscopul lunii martie 2018 Rac – Carieră

Prima parte a lunii martie este definită de eficiență, promtitudine, oportunități financiare și profesionale și sfatul nostru este să profite la maxim de această perioadă. Posibile rivalități și invidii pot apărea la locul de muncă, iar anumiți colegi se vor manifesta fără ocolișuri. Ignoranța trebuie să fie cea mai bună armă a nativilor Rac.

Horoscopul lunii martie 2018 Rac – Dragoste

Nativii Rac vor traversa o perioadă cu suișuri și coborâșuri în dragoste. Saturn, Marele Învățător, vine cu puterea sa malefică, cu lecții și învățături dure, însă este încolțit de Jupiter, Marele Benefic, care imprimă o putere binefăcătoare pe plan sentimental. Posibil, în a doua jumătate a lunii, să apară tensiuni în relație, neînțelegeri cu partenerul și dispute, însă sunt aspecte ocazionale care, cu calm și tact, pot fi depășite cu brio.

Horoscopul lunii martie 2018 Rac – Sănătate

Aspecte bune la modul general pentru nativii Rac la capitolul sănătate. Singurele inconveniente pot apărea la început de lună martie, când stresul îi poate determina să devină ușor irascibili și îi poate provoca să se manifeste impulsiv.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: