Horoscop lunar rac

01 May 2018

Horoscopul lunii mai 2018 Rac

Ai tendința de a rămâne blocată în trecut și ești foarte confuză în plan relațional, în special în relația de cuplu, care va suferi modificări severe. Pe plan financiar se anunță reușite, iar agitația de care dai dovadă te poate împinge la decizii greșite ce țin de desfășurarea acțiunilor, la modul general.

Horoscopul lunii mai 2018 Rac – Carieră

Se întrevăd oportunități mari la capitolul financiar. Posibil semnarea unor contracte avantajoase și renegocierea celor mai vechi. Atenție, totuși la semnarea actelor juridice, dar și la persoanele cu care te asociezi.

Horoscopul lunii mai 2018 Rac – Dragoste

Se anunță o posibilă reconsolidare a relației de dragoste, însă, cu Jupiter și Saturn retrograde, ai nevoie de multă muncă cu tine, cu principiile și prejudecățile tale. Se cere mai multă implicare la capitolul acesta, mai mult curaj și asumare. După jumătatea lunii, atracțiile fizice și pasiunile fulgerătoare vor prima, iar cei singur pot începe o nouă relație.

Horoscopul lunii mai 2018 Rac – Sănătate

Toate complicațiile din plan sentimental și tot stresul legat de partea financiară te pot obosi peste măsură. Nu sunt excluse mici accidentări provocate de neatenție, prin urmare se cere prudență.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: