Horoscop lunar capricorn

01 March 2018

Horoscopul lunii martie 2018 Capricorn

Nativii Capricorn vor fi stimulați în luna martie să acționeze în sectorul partenerial, domestic, al studiilor, al călătoriilor și al carierei. Este o perioadă de susținere a competențelor, a examenelor sau de manifestare a unui interes deosebit pentru o anume cultură, limbă, civilizație sau știință.

Horoscopul lunii martie 2018 Capricorn – Carieră

Pentru nativii Berbec este o perioadă oportună să susțină cursuri de perfecționare și să studieze materii extracuriculare. Pot da dovadă de abilități noi și de un spirit întreprinzător pe care nu știau a-l deține. Își pun în practică abilitățile și erzultatele profesionale vor fi cele așteptate.

Horoscopul lunii martie 2018 Capricorn – Dragoste

Gustul pentru flirt, aventură și experiențe noi se accentuează odată cu venirea primăverii și nativii Capricorn vor adopta o atitudine jucăușă, criticată ca fiind ușor imorală de cei apropiați. Cei care se află într-o relație stabilă este recomandat să nu întindă coarda mai mult decât se poate. Spre final de lună, apele se calmează și nativii Capricorn își domolesc pornirile neortodoxe, ba chiar caută înțelegerea și armonia în cuplu.

Horoscopul lunii martie 2018 Capricorn – Sănătate

Activitățile casnice sau care au legătură directă cu locuința le pot răpi timpul liber nativilor Capricorn, însă nu pare a-i obosi acest fapt, ci mai degrabă a-i energiza. Sunt tentați să renoveze locuința sau să o reamenajeze și-și vor dedica timpul liber cumpărăturilor și punerii în aplicare a planurilor de atac.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: