Horoscop lunar capricorn

01 July 2018

Horoscopul lunii iulie 2018 Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de o lună benefică la modul general, în special la capitolul amoros, unde nativii singuri au șanse să scape de acest statut. Este recomandat să nu se aventureze în sporturi extreme, deoarece pot avea parte de accidentări. și nici să nu facă cheltuieli nesăbuite.

Horoscopul lunii iulie 2018 Capricorn – Carieră

Pentru majoritatea nativilor Capricorn, luna iulie poate fi o lună a reevaluărilor pe plan profesional. Nu este momentul unei ascensiuni în carieră, însă acolo unde nu mai există compatibilitate cu locul de muncă, nativii vor renunța. După 10 iulie se întrevăd posibile colaborări cu persoane sau firme din străinătate.

Horoscopul lunii iulie 2018 Capricorn – Dragoste

Începând cu data de 10 iulie, cu marele benefic, Jupiter, și Venus, planeta iubirii, alături, cei născuți în zodia Capricorn revin la sentimente mai bune față de partener. Sunt posibile împăcări, iar atmosfera generală în cuplu va fi de înțelegere și armonie.

Horoscopul lunii iulie 2018 Capricorn – Sănătate

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Capricorn se bucură de energie și sunt bine dispuși, cu atât mai mult cu cât Jupiter este de partea lor. Tind să se relaxeze mai mult, să se distreze mai mult, însă nu trebuie să facă excese deoarece retrogradarea lui Mercur le-ar putea pune bețe-n roate după 26 iulie.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: