Horoscop lunar capricorn

01 May 2018

Horoscopul lunii mai 2018 Capricorn

Un ușor egoism poate pune amprenta pe nativii Capricorn care își acordă o atenție sporită și se preocupă excesiv de imaginea lor. Este o perioadă de confuzie pe plan sentimental, iar în carieră ai nevoie de răbdare.

Horoscopul lunii mai 2018 Capricorn – Carieră

Nu sunt indicate tranzacțiile cu sume mari de bani, iar la capitolul investiții se cere prudență. Măririle de salariu mai pot aștepta și nu trebuie privite ca o prioritate. Cariera cere mai multă dedicare și o asumare mai mare a responsabilităților. Relațiile cu colaboratorii pot fi tensionate în prima parte a lunii.

Horoscopul lunii mai 2018 Capricorn – Dragoste

Nativii Capricorn sunt înclinați către adulter și și-ar putea dezamăgi semnificativ partenerul. Conflictele mocnesc și fără prudență și diplomație va izbucni un adevărat război în cuplu. Armonia tinde să se așterne abia după jumătatea lunii. Cei cinguri au șanse să întâlnească o persoană, însă trebuie să dea dovadă de o mare încredere îm propria persoană.

Horoscopul lunii mai 2018 Capricorn – Sănătate

Nativii Capricorn trebuie să aibă grijă la tot ce este legat de sistemul osos. Sunt favorizate activitățile distractive alături de prieteni și sunt recomandate ieșirile în natură pentru relaxare.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: