Horoscop lunar capricorn

01 January 2018

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Capricorn

Nativii Capricorn își vor îndrepta atenția în prima lună a anului către sectorul financiar și cel sentimental unde vor dori să aducă îmbunătățiri. Comunicarea va fi la cote înalte și nativii Capricorn vor simți nevoia să iasă în lume, să socializeze și să cunoască noi persoane. Totodată, își vor putea pune în valoare abilitățile și vor începe o nouă etapă în dorința de a-și schimba viața.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Capricorn - Sănătate

Nativii Capricorn pot sta liniștiți din punctul de vedere al sănătății deoarece traversează o perioadă benefică. Pentru un tonus bun, nativii Capricorn sunt îndemnați să facă sport și mișcare în aer liber.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Capricorn - Dragoste

Dezamăgirile trăite în ultima perioadă de cei născuți sub semnul Capricornului s-au concretizat într-un scut și nimic nu pare să treacă de acesta. Interesul pentru partea amoroasă este scăzut la început de an, însă este benefic afirmării pe alte planuri. Totuși, după îndelungi tatonari, nativii singuri au toate șansele sa înceapă o relație.

Horoscopul ianuarie 2018 2017 Capricorn - Carieră

La capitolul bani vor avea parte de oportunități pentru a-și suplimenta veniturile, însă vor trebui să fie foarte atenți la ceea ce semnează pentru a nu cădea în capcană. Eclipsa de lună de la final de ianuarie ar putea veni cu răsturnări de situație la capitolul carieră și financiar. Este momentul să recupereze niște bani, să primească niște datorii mai vechi și să-și stabilizeze situația financiară în aspecte legate de partenerul de viață.  

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: