Horoscop lunar capricorn

01 September 2017

Horoscopul lunii septembrie 2017  Capricorn

În această lună vei pune un accent deosebit pe relații, parteneriate, afaceri, colaborări care te pot ajuta pe viitor. Pui mare preț pe relația de cuplu, având poate așteptări prea mari de la celălalt. Spre sfârșitul lunii septembrie ești mult mai selectiv, atunci când vine vorba despre relația cu prietenii, manifestându-ți în mod deschis starea de nemulțumire.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Capricorn - Cariera

Încep să se mai așeze lucrurile la locul de muncă. Dacă ai de făcut drumuri în interes de serviciu, acestea vor fi în avantajul tău. Nu te mai confrunți acum cu aceleași cunoscute răspunsuri confuze venite din partea superiorilor. Știi exact ceea ce ai de făcut și ca atare mergi pe drumul tău. Ești mult mai organizat, mai preocupat să finalizezi la timp sarcinile de lucru.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Capricorn - Dragoste

Trăiești relația de dragoste cu pasiune, dăruindu-te trup și suflet persoanei iubite. Se poate vorbi acum și despre o aventură pe care nu ai mai trăit-o de ceva timp sau, poate, niciodată. Este momentul să te descoperi prin intermediul persoanei iubite, dând un nou sens propriei existențe. Nu este vorba de slăbiciune în plan emoțional, ci de explorarea propriilor sentimente de iubire. Profită la maxim de această perioadă!

Horoscopul lunii septembrie 2017 Capricorn - Sănătate

Starea de amețeală și durerile de cap pot fi semnale care te anunță că este cazul să mergi la un control, la o consultație medicală. Poate fi vorba și despre probleme legate de ochi sau de tensiune arterială alternantă.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: