Horoscop lunar capricorn

01 November 2017

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Capricorn

Luna aceasta vei avea o puternică inţiativă personală şi vei pune accentul pe intuiţie. Vei renunţa la compromisuri, vei trăi mai mult pentru tine şi te vei axa pe priorităţile tale. Ţi-ai dorit să obţii independenţa şi luna aceasta te vei bucura de ea mai mult că niciodată.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Capricorn – Carieră

Este momentul să-ţi finalizezi proiectele începute şi să te pregăteşti pentru un nou început. Este posibil să ai parte de o schimbare de carieră sau să primeşti o propunere tentantă la job. Posibil chiar o schimbare de funcţie. Situaţia financiară este una stabilă şi solidă. Te bucuri de o inteligenţă financiară care nu are cum să dea greş, cel puţin nu în perioada imediat următoare. Este un moment prielnic să investeşti în noi proiecte.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Capricorn – Dragoste

Relaţional stai foarte bine. Te bucuri de un farmec aparte ceea ce-l face şi pe partenerul tău să-şi schimbe poziţia și să fie mai atras de tine. Relaţiile stabile se îmbunătăţesc şi devin mai puternice, însă fără a-şi schimbă statutul. La capitolul prieteni vei face, însă o schimbare majoră. Simţi nevoia să faci curăţenie şi să-i înlături pe cei care îţi storc energia.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Capricorn – Sănătate

Te poţi confrunta cu indigestii trecătoare şi un tranzit intestinal greoi. Ar fi recomandat să bei mai multe ceaiuri, poate chiar şi să apelezi la o cură de detoxifiere. Nu ignora nici sportul, vei avea nevoie de energie să-ţi duci la bun final planurile pe parte profesională.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: