Horoscop lunar gemeni

01 October 2017

Horoscopul lunii octombrie 2017 Gemeni

Octombrie se pare că va fi luna în care tu vei uita de responsabilităţi şi te vei concentra mai mult pe plan amoros. Astrele îşi îndreaptă toată energia în casa relaţiilor din zodia ta, iar asta ar putea însemna multe lucruri. Ai grijă totuşi, pentru că pe cât de interesantă va fi această lună, tot pe atât de riscantă ar putea fi, mai ales din punct de vedere profesional.

Horoscopul lunii octombrie 2017 Gemeni - Carieră

Nu-ţi prea pasă de carieră luna asta, sau dacă îţi pasă, e pentru că ai toate şansele să te îndrăgosteşti fie de cineva de la locul de muncă, fie chiar de o persoană din conducere. Va trebui să ai mare grijă cum procedezi în această relaţie periculoasă, pentru că îţi pui cariera într-o situaţie delicată. Te joci cu focul!

Horoscopul lunii octombrie 2017 Gemeni - Dragoste

E luna ta, din punct de vedere amoros! Ai fluturaşi în stomac, eşti cu gândul numai la o persoană, vă faceţi planuri peste planuri şi ignoraţi cam tot ce e în jurul vostru. Toamna vă pune la dispoziţie zile pline de romantism şi vă oferă cadrul perfect pentru nopţi lungi, fierbinţi, pline de pasiune.

Horoscopul lunii octombrie 2017 Gemeni - Sănătate

În situaţia dată, n-o să-ţi pese prea mult de starea de sănătate. Oricum, te simţi bine, te simţi gata pentru orice provocare, pentru absolut orice obstacol care ţi-ar putea apărea în cale. Stai bine cu sănătatea, iar asta de la dragoste ţi se întâmplă. Eşti atât de îndrăgostită încât oricum n-ai putea simţi nicio durere.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: