Horoscop lunar gemeni

01 April 2018

Horoscopul lunii aprilie 2018 Gemeni

Aprilie este o lună bună pentru tine, marcată de un nou început, cel mai probabil profesional. Fie că vei colabora cu cineva pe un proiect nou, fie că îţi vei schimba de tot traseul profesional, noutatea este că astrele te susţin mult în această perioadă, iar şansele tale de reuşită sunt maxime. Practic, numai tu te-ai putea sabota acum, pentru că drumul îţi e deschis.

Horoscopul lunii aprilie 2018 Gemeni – Carieră

Schimbarea se va produce după data de 15, cel mai probabil. Această oportunitate va veni la pachet cu multe beneficii, dar ar trebui să fii rezervată în primă fază. Mereu e mai complicat la început. Oricum, pe termen lung, va fi o schimbare excelentă pentru tine.

Horoscopul lunii aprilie 2018 Gemeni – Dragoste

Ai nevoie de susţinere, de energie bună, de afecţiune şi chiar le primeşti. Eşti o persoană norocoasă în aprilie, dar norocul tău poate fi considerat pe merit. Ce dai, aia primeşti, iar tu eşti exemplul cel mai bun în acest sens. Karma există şi viaţa ta este o dovadă când vine vorba de asta.

Horoscopul lunii aprilie 2018 Gemeni – Sănătate

Te simţi excelent, chiar dacă există şi stres în viaţa ta. Dar ai învăţat deja să-l manageriezi, drept urmare ai toate şansele să treci peste orice obstacol de natură psihică. Odihneşte-te suficient şi totul va fi bine.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: