Horoscop lunar gemeni

01 January 2018

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Gemeni

Nativii Gemeni se vor preocupa mai mult ca niciodată de starea de sănătate și situația financiară, fiind nevoiți să-și suplimenteze veniturile pentru a sta liniștiți. Este o lună a rezoluțiilor pe termen lung și vor avea susținere astrală pentru a dezvolta strategii pe termen lung, care, ulterior, se vor dovedi benefice. Sunt sfătuiți să aibă grijă la drum și, ed asemenea, în comunicarea cu rudele apropiate, deoarece Luna Plina de la sfârșit de ianuarie aduce răsturnări de situație la aceste capitole.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Gemeni - Sănătate

Marte, planeta acțiunii, și Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, vor aduce energie în sectorul muncii și al sănătății, prin urmare te vei bucura de o perioadă în care te vei simți invincibilă și pusă pe fapte mari.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Gemeni- Dragoste

Nativii Gemeni vor fi foarte sociabili luna aceasta și vor ieși foarte mult în evidență printr-un comportament cald și afectuos cu cei dragi. La capitolul  acesta totul se menține pe linia de plutire și nu vei avea parte de momente foarte palpitante.

Horoscopul ianuarie 2018 2017 Gemeni - Carieră

Este un moment prielnic să se demareze investiții și proiecte amânate deoarece au cinci planete importante de partea lor. Unii nativi Gemeni mai norocoși se pot bucura de o mărire de salariu, alții, însă, vor fi forțați să-și crească veniturile prin proiecte separate.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: