Horoscop lunar gemeni

01 June 2018

Horoscopul lunii iunie 2018 Gemeni

Începând cu 13 iunie vei începe să simți dorința de a te reinventa. O să vrei să-ți faci fie o schimbare de look, fie să mergi undeva unde ți-ai dorit de multă vreme, pe cont propriu, fie să încerci ceva ieșit din comun - un sport extrem, un curs neașteptat. O să ai o lună plină de surprize din partea astrelor, era de așteptat oricum, doar e ziua ta luna asta!

Horoscopul lunii iunie 2018 Gemeni – Carieră

În carieră nu vor fi prea multe schimbări luna asta, dar niște oportunități tot vor apărea, mai ales între 13 și 21 iunie. Profită de ele, pentru că nu e ca și când ți-ar apărea în cale în fiecare zi.

Horoscopul lunii iunie 2018 Gemeni – Dragoste

Cu dragostea stai excelent în iunie, fie că ești într-o relație, fie că nu. Ai șanse mari și la câteva aventuri de-o vară. asta dacă vei fi suficient de expansivă și mai ales dacă vei dori să ieși din zona de confort.

Horoscopul lunii iunie 2018 Gemeni – Sănătate

Starea ta de sănătate se îmbunătățește luna asta. Sunt șanse mari să începi să mănânci mai sănătos, să faci mai multă mișcare și poate chiar să mergi la un salon de cosmetică. Cine știe, poate că vrei să arăți mai bine la plajă sau să impresionezi pe cineva, ori pur și simplu vrei să te simți mai bine în propriul corp.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: