Horoscop lunar gemeni

01 November 2017

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Gemeni

Uranus şi Neptun sunt în mişcare ascendentă luna aceasta, prin urmare grijile şi interesele tale se vor răsfrânge în domeniul carierei şi al familiei. Deşi ţi-ai dori să preiei iniţiativa în anumite situaţii, vei întâmpina anumite restricţii şi ar fi ideal să înveţi să colaborezi cu cei din jurul tău, cu atât mai mult cu cât va fi în beneficiul tău.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Gemeni – Carieră

Noi perspective profesionale se deschid luna aceasta pentru Gemeni. Trebuie să fie atenţi la întâmplările din jur şi să preia doar ceea ce le este benefic şi de interes. Este o lună bună din punctul de vedere al carierei. Se pot semna contracte şi pot avea loc negocieri avantajoase. Gemenii care nu au un loc de muncă, se pot angaja şi este chiar indicat să facă acest pas luna aceasta.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Gemeni – Dragoste

Dai dovadă de un farmec personal cu totul aparte în următoarea perioadă şi acest aspect te va ajuta în relaţiile cu cei din jur, în special cu partenerul. Gemenii care sunt singuri ar trebui să socializeze mai mult, să iasă în oraş sau să meargă la petreceri, pentru că şansele de a-şi întâlni jumătatea sunt foarte mari. Relaţia cu familia a intrat pe făgaş normal şi acest aspect te va linişti mult.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 gemeni – Sănătate

O uşoară depresie te va încerca la începutul lunii, însă astrele îţi favorizează socializarea şi nici nu vei observa când a dispărut indispoziţia. Se pot manifesta nişte probleme mai vechi legate de circulaţia sângelui, însă dacă nu vei face efort le vei putea ameliora. Nu ezita să te odihneşti dacă te simţi epuizată.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: