Horoscop lunar balanta

01 March 2018

Horoscopul lunii martie 2018 Balanță

Nativii Balanță își vor concentra toată atenția în luna martie pe relațiile parteneriale, pe sănătate și pe carieră. Gândul care-i va măcina luna aceasta va fi dacă să facă pasul cel mare sau nu la locul de muncă. Nu știu să-și dovedească dacă sunt pregătiți să-și schimbe locul de muncă sau nu și vor căuta răspunsuri în jurul lor.

Horoscopul lunii martie 2018 Balanță – Carieră

Luna martie vine cu realizări excepționale la locul de muncă. Nativii Balanță vor avea ocazia să dea nas în nas cu oportunități greu de refuzat, iar sfatul nostru este să nu cântărească situația prea mult. Succesul de la locul de muncă îi poate stimula  să aibă mai mult curaj și să-și impună cu tărie punctul de vedere.

Horoscopul lunii martie 2018 Balanță – Dragoste

Prima parte a lunii martie aduce un grad mai mare de sensibilitate în relațiile de cuplu și o dorință de apropiere mai mare între parteneri. Nativii Balanță pot profita de contextul astral favorabil pentru a-și puncta mai bine dorințele și nevoile din relație. După jumătatea lunii, relația poate deveni mai tensionată și mai sunbră.

Horoscopul lunii martie 2018 Balanță – Sănătate

Niște remedii pot apărea în calea nativilor Balanță și le pot trata probleme mai vechi de sănătate sau, cel puțin, le pot ameliora simptomele unor afecțiuni cronice. După jumătatea lunii vor deveni mai preocupați de starea generală de sănătate și nu este exclus să facă niște vizite la medic pentru un set de analize.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: