Horoscop lunar balanta

01 September 2018

Horoscopul lunii septembrie 2018 Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor pune pasiune în tot ceea ce întreprind luna aceasta și s-ar putea ca acest aspect să-i aducă mai aproape de superiori, dar și de persoana iubită. Atenție la cheltuieli, deoarece către finele lunii nativii s-ar putea trezi cu conturile goale.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Balanță – Carieră

Dacă vei ști cum să pui problema, vei reuși să obții o mărire de salariu sau cel puțin ți se va înmâna un proiect suplimentar care va avea o remunerație considerabilă, însă posibil ca banii să nu intre imediat în conturi. Din punct de vedere financiar este recomandat să nu se facă cheltuieli mari, contextul astral nefiindu-le favorabil din acest punct de vedere.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Balanță – Dragoste

Vei fi înclinată încă de la începutul lunii către aventură și flirt, iar în aceste demersuri vei fi ajutată de o mare putere de seducție. Vei cuceri ușor, însă s-ar putea să nu fie întocmai persoana pe care să ți-o dorești tu. De asemenea, energia sexuală este la cote înalte și ar trebui să profiți de ea pentru consolidarea relației de cuplu, dacă este cazul.

Horoscopul lunii septembrie 2018 Balanță – Sănătate

Dacă până acum te-ai confruntat cu probleme de sănătate, este momentul să le spui adio, deoarece starea generală va fi una mult mai bună. Configurația astrală a lunii favorizează ercuperarea după o boală, un traumatism și vindecarea.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: