Horoscop lunar balanta

01 November 2017

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Balanţă

În această lună nativii Balanţă se vor axa pe familie şi vor cauta să-şi obţină şi să-şi menţină echilibrul emoţional. Vei începe să te simţi mai independentă şi să nu mai depinzi de ceilalţi pentru a-ţi îndeplini visurile. Vei alege să petreci timp cu cei dragi şi să te relaxezi mai mult, să te cunoşti mai bine şi să te iubeşti mai mult. Este o perioada în care vei culege roadele muncii de până acum şi te vei pregăti pentru noi provocări.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Balanţă – Carieră

Comunicarea şi creativitatea sunt la cote maxime şi ai face bine să te axezi pe aceste două domenii pentru a-ţi creşte veniturile. Contextul astral te va împinge să pui punct proiectelor vechi şi neprofitabile şi să le aduci la zi pe cele care-ţi deschid noi oportunităţi. Vei simţi nevoia de a te autoevalua şi de a te reinventa pe plan profesional.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Balanţă – Dragoste

Venus intră în poziţie retrogradă, fapt ce te va influenţa negativ pe plan amoros. Va fi un moment de decizie. La finalul acestei tranziţii vor rezista doar relaţiile foarte puternice, bazate pe iubire, încredere şi respect. Relaţiile în care există prea multe conflicte se vor destrăma. Dacă nu ai un partener stabil, nici nu este momentul să-ţi cauţi unul. Ceea ce vei lega pe Venus retrograd se va destrama mai devreme sau mai târziu. Posibil să fii mult mai predispusă aventurilor decât de obicei.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 Balanţă – Sănătate

Dacă reuşeşti să-ţi găseşti echilibrul emoţional, nu vei avea probleme luna aceasta. Vei fi un adevărat cocktail de emoţii, însă nu vei fi foarte eficientă în activităţile pe care le întreprinzi. Nu vei avea parte de probleme grave de sănătate luna asta, dar nici nu ţi-ar strica puţin mai multă relaxare.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: