Horoscop lunar balanta

01 July 2018

Horoscopul lunii iulie 2018 Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de o perioadă favorabilă la modul general. Au ocazia să se afirme, să iasă în evidență și să primească aprecieri. Din punct de vedere financiar vor avea ocazia să-și îmbunătățească considerabil veniturile.

Horoscopul lunii iulie 2018 Balanță – Carieră

Pentru cei născuți în zodia Balanță, luna iulie vine cu oportunități remarcabile pe plan profesional, iar nativii sunt sfătuiți să profite din plin de acestea. Poate fi vorba de schimbarea locului de muncă, situație amplificată în special după data de 13 iulie, de avansarea în carieră sau de demararea unui proiect nou.

Horoscopul lunii iulie 2018 Balanță – Dragoste

Nativii Balanță care au avut o relație ascunsă sau au ținut-o departe de ochii lumii, o pot face publică luna aceasta, iar o serie de secrete pot ieși la iveală. Nu lipsesc momentele încordate dintre parteneri, iar o posibilă turnură în cuplu va avea loc în jurul datei de 27 iulie și va depinde întocmai de felul în care nativii și-au administrat relația până în acel moment.

Horoscopul lunii iulie 2018 Balanță – Sănătate

Se anunță o lună foarte bună din punctul de vedere al sănătății. Cei născuți în zodia Balanță vor simți o îmbunătățire vizibilă a stării generale și vor avea parte de energie și bună dispoziție.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: