Horoscop lunar balanta

01 September 2017

Horoscopul lunii septembrie 2017  Balanță

Îți iei rolul social în serios, îndeplinindu-ți obligațiile profesionale cu multă responsabilitate. Reușești să fii un model pentru colegii tăi, știind cum să te faci ascultat și apreciat de către aceștia. Ești ferm convins că nu se poate obține succesul fără muncă și dedicare. Ești recunoscut ca fiind un om puternic, dând dovadă de voință dar și de independență în luarea deciziilor.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Balanță - Cariera

Muncești mult și din greu, aproape că nu mai ai timp liber. Banii vin și se duc, fie că este vorba de plata unor credite, fie că mai ai de făcut unele reparații prin gospodărie, cert este că nu prea ai timp de relaxare. Ai ocazia acum să obții mari avantaje în planul carierei, primind susținerea de care ai nevoie din partea superiorilor.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Balanță - Dragoste

În prima parte a acestei luni se întrunesc condiții deosebite pentru a putea face planuri de viitor, alături de persoana iubită. O relație care progresează foarte repede către direcția materializării dorinței profunde de căsătorie sau de mutare împreună cu persoana iubită. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, se poate vorbi despre o reală îmbunătățire a acesteia.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Balanță - Sănătate

Ești predispus la entorse, fracturi dar și la probleme privind circulația sângelui, mai ales pe la jumătatea lunii septembrie. Este recomandat să-ți faci un set complet de analize medicale.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: