Horoscop lunar balanta

01 January 2018

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Balanță

Toată atenția și interesul nativilor Balanță se vor concentra pe sectorul familiei și al locuinței, semn că aici mai au de făcut câteva modificări pentru a se liniști. Pe de altă parte pot primi vești bune și din partea șefilor sau din partea unei firme cu care colaborează. Un alt sector vizat de nativii Balanță în acest început de an este cel sentimental, unde vor avea parte de schimbări importante.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Balanță - Sănătate

Este o perioadă bună din punct de vedere al sănătății, nu te confrunți cu probleme la acest capitol, însă încearcă să menajezi afecțiunile cronicizate deja și să te odihnești mai mult.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 Balanță - Dragoste

Cu Soarele și Venus, patronul lor, planeta iubirii și Micul Benefic al zodiacului, nativii Balanță vor trăi experiențe unice la acest capitol. Tentațiile vor apărea la toate colțurile, iar tu vei avea ocazia să alegi între o ispită și o relație stabilă. Aventurile sau clipele romantice în brațele partenerului vor fi activitățile preferate ale lunii ianuarie.

Horoscopul ianuarie 2018 2017 Balanță - Carieră

Luna începe cu o perioadă bună pentru culegerea roadelor. Este probabil să primești o mărire de salariu sau să ți se propună o funcție de conducere, o funcție superioară celei actuale. Cu cinci planete în sectorul locuinței s-ar putea să fii dispusă să faci schimbări majore în casă, de la reamenajare și până la mutare, de la cumpărat și până la vândut un imobil.  

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: