Horoscop lunar sagetator

01 October 2017

Horoscopul lunii octombrie 2017 Săgetător

Din 10 octombrie, planeta care îţi guvernează zodia, Jupiter, va începe un nou ciclu pentru următoarele 13 luni. Se anunţă vremuri interesante pentru tine, iar munca în echipă şi distracţia în grup sunt avantajate. Pe de altă parte, există riscul de a te trezi în triunghiuri amoroase riscante, iar asta nu va fi atât de plăcut.

Horoscopul lunii octombrie 2017 Săgetător - Carieră

Dacă îţi place să lucrezi în echipă, dacă te înţelegi bine cu colegii de muncă şi preferaţi proiectele de grup, cu toţii veţi avea de câştigat în octombrie. E o lună perfectă pentru proiecte mari, bănoase, dar numai dacă sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri veţi câştiga. Dacă vrei să te afirmi pe cont propriu, luna asta nu numai că nu e potrivită pentru aşa ceva, dar chiar s-ar putea să regreţi. Munca în echipă e favorizată.

Horoscopul lunii octombrie 2017 Săgetător - Dragoste

Nu e o lună bună pentru relaţii serioase. Există riscul să te trezeşti într-un triunghi amoros, iar dacă tu visezi la marea dragoste o să ai mult de suferit. Dacă, pe de altă parte, îţi plac aventurile amoroase, o să ai parte din plin de momente fierbinţi, riscante şi pline de adrenalină, care îţi vor pune sângele şi imaginaţia în mişcare.

Horoscopul lunii octombrie 2017 Săgetător - Sănătate

Te bucuri de o lună fără probleme, dar cu nevoi clare - organismul îţi cere mai multă mişcare, iar tu va trebui să faci ceva pentru a-ţi activa latura sportivă, fie că îţi place, fie că nu. Ai nevoie de mişcare ca de aer!

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: