Horoscop lunar sagetator

01 September 2017

Horoscopul lunii septembrie 2017  Săgetător

În această lună pui multă pasiune în tot ceea ce faci, încercând să construiești, să te automodelezi în urma experiențelor de viață care te vor răscoli în mod profund. Știi cum să-ți folosești foarte bine intuiția și instinctul, acționând corespunzător în situațiile limită.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Săgetător - Cariera

Se poate vorbi despre responsabilități la locul de muncă, sarcini pe care le finalizezi cu succes. Ești o persoană energică, care știe să intervină în momentele cheie, găsind cele mai bune soluții pentru a rezolva problemele care țin de locul de muncă. Experiența profesională își spune acum cuvântul iar faptul că vrei să te perfecționezi încontinuu nu face decât să-ți aducă mari beneficii și în planul financiar.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Săgetător - Dragoste

Trăiești iubirea cu intensitate, cu o pasiune care îți răscolește întreaga ființă. Flirtezi cu plăcere, cucerind cu ușurință sexul opus, prin deschidere și prin unor. Ai tendința de a te aprinde repede, atunci când vine vorba de iubire. Se poate vorbi de apariția unei noi iubiri, care te va lua prin surprindere, răscolindu-te în mod profund. Nu te poți mulțumi cu puțin, vrei totul și îl vrei acum.

Horoscopul lunii septembrie 2017 Săgetător - Sănătate

. Este posibil să te confrunți cu probleme mai vechi de sănătate care se cer a fi rezolvate cât mai rapid. Nu este exclus să te confrunți cu probleme ale pielii și/sau ale dinților.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: