Horoscop lunar sagetator

01 July 2017

În această lună te simți mult mai bine, cât timp reușești să te faci util pentru ceilalți. În relațiile pe care le stabilești acum dai dovadă de onestitate, respect și încredere fără a te lăsa însă călcat în picioare. Armonia în relații se bazează pe o bună comunicare, fiint foarte atent la detalii și reușind, de cele mai multe ori, să obții informațiile de care ai nevoie. Spre sfârșitul perioadei analizate preferi să experimentezi viața în profunzimea ei, lăsându-te invadat de înțelegere și dorința de a te transforma.

Horoscopul dragostei

În luna iulie, relația de cuplu joacă rolul central pentru tine. Ești mult mai atent la ceea ce se întâmplă cu partenerul de cuplu, exagerând uneori cu critica, fiind prea exigent, fără a avea vreo justificare. Se va simți în mod pregnant starea de tensiune, de agitație în relație. Ai tendința de a vorbi prea mult și de a distorsiona realitatea. Îți poți exprima părerile în mod agresiv, fără să te gândești că poți să rănești cu această atitudine.

Horoscopul banilor

Ai acum o foarte bună intuiție, valorificând la maxim capacitățile tale de a face bani. Știi să apreciezi oamenii de valoare reală, talentați și faci echipă bună cu aceștia, pentru a atrage câștigul de partea voastră. Este posibil să faci unele cheltuieli, necesare pentru niște investigații medicale.

Horoscopul sănătății

Agitația peste măsură, starea de neliniște ar putea să-ți creeze probleme legate de hipertensiune, stări de amețeală, dureri de gât. Evită băuturile și mâncarea rece.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT!
"Cum să arăți superb vara asta":
14 pagini cu trucuri de la vedete și specialiști despre sport, diete și frumusețe

Vă recomandăm: