Horoscop lunar sagetator

01 December 2017

Horoscopul lunii decembrie 2017 Săgetător

La inceputul lunii ti se iveste o oportunitate in cariera pe care nu ar trebui sa o refuzi. Daca trebuie sa iei o decizie importanta in plan personal, nu te grabi pana nu ai toate datele. 6 decembrie este data perfecta sa organizezi o petrecere. Iti va face placere sa iti introduci membrii familiei intr-o atmosfera calda si festiva.

Horoscopul lunii decembrie 2017 Săgetător - Cariera

In 10 decembrie, aplica pentru un job nou, pe care ti-l doresti demult, sau pentru o marire de salariu. La jumatatea lunii ai nevoie de un moment de relaxare.

Horoscopul lunii decembrie 2017 Săgetător - Dragoste

Mergi intr-un loc in care sa stai singura si sa te gandesti la ce vrei sa faci in viitor. Dupa aceasta perioada, capeti mai multa incredere in tine si ai o atitudine sexy, care atrage atentia celorlalti. Vei trece prin experiente care te vor intari si te vor face sa iei decizii mai bune. Spre sfarsitul lunii, o relatie la care tii devine tensionata. Incearca sa ramai calma si s-ar putea sa iesiti cu bine din acest impact.

Horoscopul lunii decembrie 2017 Săgetător - Sanatate

O raceala s-ar putea sa te tina la pat cateva zile luna aceasta. Mergi la medic daca medicamentele pe care le iei in mod normal nu isi fac rapid efectul.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: