Horoscop lunar sagetator

01 February 2018

Horoscopul lunii februarie 2018 Săgetător

O lună cu bune și cu rele, cam așa ar putea fi descrisă Luna Iubirii pentru tine. Dacă toate cele bune se concentrează în jurul locului de muncă, lucrurile mai puțin plăcute se vor situa în sectorul tău amoros. Așadar da, chiar în Luna Iubirii tu vei avea probleme în acest sector, din păcate...

Horoscopul lunii februarie 2018 Săgetător - Carieră

La serviciu lucrurile merg bine, iar o deplasare de câteva zile, în scop profesional, ți-ar putea aduce la final admirația șefilor. Câștigi mai mulți bani ca oricând, iar acest aspect te mulțumește oricum, dar pentru orgoliul tău contează și laudele.

Horoscopul lunii februarie 2018 Săgetător - Dragoste

Dacă viața profesională îți este în ascensiune, viața amoroasă are de suferit. Această balanță total dezechilibrată nu te mulțumește deloc, te frustrează și te aduce pe culmele disperării. Nu înțelegi deloc cum o persoană ca tine poate avea atât de mult ghinion în dragoste, dar poate că e cazul să privești dincolo de aparențe.

Horoscopul lunii februarie 2018 Săgetător - Sănătate

Ai o stare de sănătate bună, dar asta nu înseamnă că nu te-ai putea confrunta cu o serie de probleme, mai ales legate de oase sau articulații. Mare atenție atunci când faci sport, dacă faci. Riscul de accidente e și el destul de crescut.

Horoscop
Compatibilitate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: