Trucul de 1 minut care îți salvează părul uscat

De Adina Radu, pe

Vara e frumoasă și plină de aventuri, însă lasă urme grele pe pielea și părul tău. Dacă piele se poate rehidrata repede după un duș călduț și puțin lapte de corp, pentru păr este ceva mai dificil să-și recapete suplețea.

Există însă o soluție rapidă pentru părul uscat de soare sau deteriorat de placa de păr sau foehn. Trucul durează un minut și nu necesită produse speciale.

Data viitoare când urmează să îți splei aplică balsamul de păr de la rădăcină până la vârf ÎNAINTE să folosești șamponul. Lasă-l să acționeze un minut și apoi spală părul în mod obișnuit.

Acest tratament rapid protejează părul de detergenții agresivi din șampoane. Chiar dacă folosești balsam înainte să își speli părul, va trebui să folosești balsam pentru vârfuri și după șamponare pentru a bloca apa în interiorul firului de păr și pentru o coafarea mai ușoară. Singura regulă pe care trebuie să o respecți este să nu aplici balsam mai sus de lobul urechii, pentru că aplicarea mai sus de această limită duce la un păr mai gras.

Sursa foto 123rf

Citește și De ce nu trebuie să folosești niciodată uscătorul de păr din camera de hotel

Citește și Mască pentru păr deteriorat și uscat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro