Este sezonul petrecerilor! Fii regina balului!

De Unica.ro, pe

Odată cu deschiderea sezonului estival, s-a dat startul nuntilor si al evenimentelor fastuoase, la care trebuie să ai o aparitie impecabilă, indiferent dacă ai rolul principal sau esti doar invitată.
După ce ai pus la punct tinuta pe care o vei alege în seara petrecerii, este momentul să îti pregătesti tenul si să obtii un look spectaculos, cu care să furi toate privirile. De aceea, noi, expertii Elos Beauty Clinic în tratamente faciale, îti stăm la dispozitie cu cele mai eficiente tehnologii, care îti vor redefini trăsăturile si îti vor evidentia frumusetea chipului! Stim cât de mult te deranjează ridurile si lipsa de tonus a pielii, de aceea îti vom recomanda un tratament minunat, care îti va reîntineri tenul cu până la 10 ani, va estompa ridurile si va conferi pielii luminozitate. Este vorba despre Sublime, tratament de lifting instant, bazat pe tehnologia unică elōs: radiofrecventă bipolară si infrarosu. Sublime este o veritabilă masină a timpului, care stă în spatele aparitiilor strălucitoare ale multor vedete internationale, precum Demi Moore, Heidi Klum sau Sofia Vergara.

Este sezonul petrecerilor! Fii regina balului!

Lifting instant in doar 40 de minute!

Sublime si-a construit reputatia de a fi singura metodă non-invazivă de lifting, cu rezultate uimitoare, înlocuind cu succes operatiile estetice. În doar 40 de minute, obtii un lifting instant fără durere, interventii chirurgicale sau timp de recuperare. Tratamentul debutează cu aplicarea unui gel special care are functia de a fi conductor pentru radiofrecventă, iar senzatia resimtită pe durata tratamentului este aceea de mici impulsuri de căldură pe suprafata pielii. Nici urmă de durere sau disconfort, ba din contră, este un tratament cu adevărat relaxant! Actiunea radiofrecventei bipolare si a infrarosului au ca rezultat remodelarea dermului profund, stimularea productiei de colagen si redefinirea conturului facial. Sublime se poate realiza în orice anotimp, nu impune nicio restrictie privind expunerea la razele solare si, în plus, poti aplica make-up-ul imediat după procedură, remarcând o aderentă mult mai bună a bazei de machiaj. La finalul tratamentului, tenul va arăta impecabil, fără zone rosii sau iritatii, astfel încât toată lumea se va întreba de marea ta schimbare. Va fi micul tău secret cu care îi vei impresiona pe cei din jur!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!