Produsul must-have din trusa ta de îngrijire şi frumuseţe

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Sezonul celor mai reuşite vacanţe a venit! Ce trebuie să ai la tine când pleci în mult aşteptatul concediu?

Ştii deja regula de aur atunci când te pregăteşti de călătorit! Bagaje uşoare, puţine şi perfect organizate. Hei, dar cine cunoaşte secretul ăsta? Noi, fetele de la UNICA ţi-am pregătit o listă cu cele mai importante produse pe care să le ţii în trusa ta de îngrijire şi frumuseţe:

Citeşte şi 5 alimente care contribuie la frumuseţea ta

Plasturi

Da, da, ne referim la acei plasturi moderni, permeabili la aer, rezistenţi la apă şi care creează acea senzaţie de pernuţă protectoare peste băşica aceea cu care te-ai ales după ce ai dansat câteva ore bune pe ringul de dans. Ţine măcar două bucăţi chiar în trusa ta de îngrijire şi de frumuseţe, pentru că atunci când spui vacanţă, spui plimbări lungi de tot pe jos…

Penseta

Până acum probabil că deja ţi-ai descoperit marca preferată pentru o pensetă de calitate şi care să ţi se potrivească tipului tău de păr nedorit de pe faţă sau de pe corp. Aşadar, asigură-te că o ţii tot timpul în trusa cu care călătoreşti. Penseta e utilă când vrei să scapi de un fir apărut cu îndrăzneala în bărbie, când ai descoperit un fir de păr crescut sub piele (atenţie însă să nu te infectezi) şi când iubitului tău îi iese… dintr-o nară un fir de păr absolut digraţios. Ups!

Produse mostre

Da, ştii tu la ce ne referim – la acele produse sub formă de mostre pe care le găseşti în reviste sau pe care le primeşti gratuit în promoţiile sezonului de la supermarket-uri sau hypermarket-uri. Poţi chiar de-a lungul anului să strângi mostre de şampon, balsam de păr, creme de corp, loţiuni solare cu SPF şi să îţi pregăteşti colecţia pentru vacanţa de vară. În plus, scapi de grija controlului vamal din aeroporturi, care te obligă să nu ai în bagajul de mână recipiente peste 100 ml şi nici nu rişti astfel să îţi încarci valiza inutil.

Citeşte şi Produsele de beauty preferate de vedete

Crema de ochi

Zona din jurul ochilor necesită o îngrijire atentă şi dacă la loţiunea de corp poţi renunţa în vacanţă, să zicem, pielea fină de sub ochi nu trebuie neglijată. Fii sigură că păstrezi în bagaj o cremă uşoară pentru ochi, care să îţi hidrateze delicat pielea atunci când ai avut o noapte albă sau după ce soarele ţi-a cam uscat pielea (sperăm că foloseşti creme cu protecţie solară, da?) şi îţi doreşti să aplici un machiaj electric de seară. În plus, crema de ochi o poţi utiliza pe întreaga faţă, în situaţii de urgenţă, aşa că ia cu tine una care nu e deja pe terminate.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!