10 noutăţi pentru frumuseţea şi sănătatea ta

De PR, pe

Spumă împotriva bacteriilor

Sapun TouchO igienă corectă şi constantă a mâinilor te poate feri de răceală, viroză şi alte boli provocate de mâinile murdare. Săpunul spumă antibacterian este noutatea de la Touch Antibacterial în materie de îngrijire şi igienă personală! Datorită pompiţei speciale, conţinutul de săpun în formă lichidă se transformă îin … spumă!
Noul săpun spumă antibacterian de la Touch este de 2 ori mai economic decât un săpun lichid: o singură apăsare oferă o cantitate suficientă de spumă densă şi astfel este evitată irosirea săpunului.
Substanţele active antibacteriene ale săpunului spumă asigură protecţie împotriva bacteriilor de 10 ori mai mare în comparaţie cu săpunurile tradiţionale. Pret recomandat – 14 lei/500 ml

Prima cremă care transformă calitatea pielii

Vichy IdéaliaExclusiv în Farmaciile Help Net, până pe 6 aprilie, descoperă şi testează Vichy Idéalia, prima crema care transformă calitatea pielii! Idéalia combină confortul oferit de o cremă cu prospeţimea oferită de un gel.
Conţine extracte de perle pentru luminozitate imediată şi apă termală Vichy, calmantă şi fortifiantă, pentru hidratare 24 H. Parfumul ei delicat, combină note de ceai, buchet de flori albe şi note de lemn şi mosc.
Este disponibilă în două variante (ten normal-mixt şi ten uscat), dar poate fi folosită chiar şi de persoanele cu pielea sensibilă, datorită formulei hipoalergenice, fără parabeni.

Produse aniversare

OriflameOriflame sărbătoreşte 45 de ani de existenţă prin câteva produse aniversare disponibile în catalog.
Poţi încerca rujul Wonder Color Lustre infuzat cu particule perlate care conferă buzelor strălucire uimitoare şi previne întinderea culorii – 12,99 lei – balsamul protector Tender Care Cherry cu aromă delicioasă de cireşe –7,99 lei – sau apa de parfum Precious Moments Red Dream cu aromă de mere roşii, flori de magnolia albă şi esenţe de lemn alb – 49,99 lei.

Cadou proaspăt

DovePrimăvara aceasta începe-ţi ziua cu un ritual de prospeţime.
Te vor ajuta produsele Dove din cadoul Dove Refreshing Ritual: gelul de duş Dove Fresh Touch, cu tehnologia inovatoare, deodorantul spray cu o pătrime cremă hidratantă şi loţiunea de corp Dove Go Fresh Nourishment, un amestec unic de nutrienti proprii pielii si ulei esential bogat.
In plus, vei primi CADOU o geanta de cosmetice ideala pentru calatoriile de primavara la preţul de 50,80 lei.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!