10 noutăţi pentru frumuseţea şi sănătatea ta

De PR, pe

Luna aceasta te aşteaptă în magazine şi farmacii o mulţime de noutăţi cu ajutorul cărora vei fi frumoasă din cap până în picioare şi în formă maximă. Iată despre ce e vorba.

Frumuseţe şi protecţie de la natură

4feminaDacă iei contraceptive trebuie să te protejezi de efectele nedorite cu 4femina, un supliment natural care anulează efecte secundare precum îngrăşarea, scăderea libidoului sau reţinerea apei în ţesuturi.
Produsul conţine extract de urzică, extract de ceai verde, pulbere de anghinare, extract de guarana şi crom. Împreună, aceste ingrediente au rol antioxidant, detoxifiant, protector al sistemului nervos şi digestiv.
Astfel te poţi bucura de primăvară fătă să-ţi faci griji legate de efectele contraceptivelor.
Preţ recomandat: 17 lei

Pielea uscata nu mai este un stres pentru tine

EucerinNoua gamă Eucerin Complete Repair promite să redea strălucirea şi supleţea chiar şi pielii foarte uscate. Complete Repair Lotiune 5% Urea si Glucoglicerol, cu ingrediente active ce asigura hidratarea eficienta a pielii si ii redau aspectul sanatos, natural.
Complete Repair Loţiune 5% Urea şi Glucoglicerol conţine ingrediente active ce asigură hidratarea eficientă a pielii şi îi redau aspectul sănătos, natural. Pentru o piele foarte uscată, predispusă pruritului şi descuamării, necesitând o îngrijire intensă, pe termen lung, Eucerin recomandă Complete Repair Loţiune intensivă 10% Urea şi Glucoglicerol.
Formula sa testată clinic, bazată pe ingredientele active Urea, Ceramide-3 şi Tehnologia Aquaporin cu Glucoglicerol, acţionează eficient împotriva factorilor complecşi ce determină uscarea pielii.
Produsele sunt disponibile în farmacii la preţul de 62, respectiv 69 lei.

Dermoîngrijirea anticelulitică

Pharmaceris CPregăteşte-te pentru sezonul cald cu preparatele specializate anticelulitice, ce promit o diminuare efectivă a celulitei.
Gama Pharmaceris C conţine un peeling anticelulitic pentru corp care, prin masaj zilnic, îndepărtează stratul de celule moarte ale epidermului şi un gel-cremă anticelulitic ce reduce vizibil neregularităţile pielii şi combate cauzele apariţiei celulitei.
Sistemul unic pe bază de aminoacizi DERME SYSTEM cu L-carnitină pătrunde în straturile cele mai adânci ale pielii unde se formează celulita. Imediat după aplicare se observa un efect de elasticitate şi netezire a pielii( devine hidratată şi moale la atingere).
Produsele se găsesc în farmacii la preţul de 72, respectiv 67 lei.
 

Magneziu de nota 10

Magneziu KidimagKidimag – Magneziu de nota 10 este unicul supliment alimentar destinat copiilor mai mari de trei ani, hiperactivi, impulsivi care au dificultăţi de concentrare, deficienţe de atenţie, tulburări de memorie şi somn sau care chiar manifestă o stare de somnolenţă exagerată. Unicitatea produsului constă în formula specială de pidolat şi citrat de magneziu, care este absorbită mai uşor în organism, datorită vitaminei B6. Chiar dacă cei mici nu se dau în vânt după suplimentele alimentare, Kidimag va fi pe placul lor, datorită gustului de portocale şi formulei sale ce se dizolvă rapid în apă.
De ce este magneziul un mineral atât de important pentru sănătate? În primul rând pentru că este unul dintre cei mai eficienţi agenţi de neutralizare a plumbului, cadmiului şi a altor substanţe toxice. Studiile arată că în fiecare an nivelul de plumb din organismul uman creste, iar nivelul magneziului scade.  Carenţele de magneziu apar în urma unui regim alimentar dezechilibrat, a consumului de ceai, sucuri acidulate, alimente semipreparate sau fast-food, pe care copiii le iubesc. Părinţii ştiu că este greu să-i explici unui copil pericolul pe care îl reprezintă aceste produse pentru sănătate şi chiar mai greu să refuzi să-i faci toate poftele.

Strălucire de diamant pentru părul tău

Nivea Diamond GlossDescopera în această lună gama NIVEA Diamond Gloss cu particule de diamante şi bucură-te de un păr strălucitor, senzaţional la atingere şi de o îngrijire completă. Gama Diamond Gloss foloseşte un mix de ingrediente, care au ca efect repararea şi hidratarea părului, printr-o tehnologie inovatoare.
Acestea intensifică reflectarea luminii în par, oferindu-i o strălucire fascinantă, de diamant.
Gama conţine şampon şi balsam pentru îngrijire la 12,40 lei fiecare, dar şi spray fixativ şi spumă cu fixare puternică la 14,6 lei fiecare.
Vezi şi alte noutăţi în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!