Mituri despre epilarea definitivă

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Ai încerca, dar simți că parcă nu știi totul despre epilarea definitivă. Mai jos demontăm câteva mituri despre epilarea definitivă.

Este dureroasă epilarea definitivă?

În general, nu. Zona tratată este amorțită cu benzi reci de gheață în cazul pielii nebronzate, respectiv cu un gel conductor, în cazul pielii bronzate, explică specialistul de la unul dintre centrele Nomasvello. Ulterior, se stabilește intensitatea flashurilor luminoase în funcție de gradul de suportabilitate al fiecărui client – tratamentul va fi eficient, va arde părul nedorit, fără a implica durere pentru client. Acesta va resimți doar o căldură la nivelul zonei tratate și cel mult o senzație similară cu o ciupitură de elastic.

Citește și: Metode „altfel“ de epilare a părului de pe picioare.

Este eficientă epilarea definitivă?

Pe termen lung, epilarea definitivă este mai avantajoasă ca preț decât epilarea clasică, fiind nevoie de aproximativ 8-12 ședințe efectuate lunar sau la circa opt săptămâni pentru a scăpa definitiv de această problemă… spinoasă. O ședință de epilare definitivă costă doar 30 eur pe zona tratată. Într-un cuvânt, economisești bani și timp.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!