Mască pe bază de cafea, pentru ten curat şi luminos

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Luni, 31 mai 2021, 12:49

Dacă îţi doreşti un ten mai strălucitor, mai luminos sau pur şi simplu mai curat, masca pe care ţi-o propunem azi s-ar putea să-ţi vină în ajutor.

Ingrediente

Pentru a prepara această mască naturală ai nevoie de 2 pliculeţe de cafea instant (simplă), o lingură de miere şi o linguriţă de zahăr brun.

Amestecă toate ingredientele şi aplică masca rezultată pe faţă, printr-un masaj delicat al tenului, pentru ca zahărul brun să acţioneze ca un scrub. Las-o pe faţă pentru 15-20 de minute. La final, îndepărteaz-o cu apă călduţă.

Mască pe bază de cafea, pentru ten curat şi luminos

Cum acţionează

Dacă masajul delicat cu zahăr brun curăţă tenul, cafeaua stimulează circulaţia sângelui de la nivelul pielii, ajutând-o astfel să aibă un aspect mai tânăr, mai proaspăt, mai frumos. De asemenea, cafeaua conţine o cantitate mare de antioxidanţi, de care tenul tău se va bucura din plin. Mierea dă pielii strălucire, refăcându-i echilibrul natural, dar şi fineţea. În plus, mierea acţionează în profunzime, calmând orice urmă de iritaţie.

Iar dacă ţinem cont de faptul că această mască are o aromă formidabilă, putem adăuga la beneficii chiar şi efectul wellness.
Foto: cafea, femeie cu masca de frumusete / Shutterstock

Vezi mai multe rețete pentru a obține o mască de față cu cafea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!