Tu ştii care e cea mai bună şi cea mai ieftină loţiune tonică?

De Andreea Catrina, pe

Beneficiile consumului de ceai verde sunt deja cunoscute. Toată lumea ştie că această plantă miraculoasă, extrem de bogată în antioxidanţi, face bine organismului uman. Dar pe lângă consum, ceaiul verde mai poate fi folosit şi altfel… Nu degeaba industria cosmetică profită la maximum de calităţile sale!
Ei bine, da, ai ghicit, ceaiul verde este cea mai ieftină, cea mai accesibilă şi cea mai eficientă loţiune tonică pe care o poţi folosi zilnic. Iar motivele sunt multe:

Datorită antioxidanţilor puternici, ceaiul verde, folosit ca şi loţiune tonică nu numai că îţi calmează şi tonifiază tenul, dar apără pielea şi de factorii nocivi din mediu şi, foarte important, te ajută să lupţi împotriva ridurilor.

Tenul, şi pielea în general, se confruntă cu cea mai mare cantitate de stres oxidativ, adică degradare din cauza factorilor din mediul extern. De aceea e absolut necesar să iei măsuri de urgenţă pentru a le proteja. Iar ceaiul verde face acest lucru pentru tine. Ţine cont de faptul că unul dintre antioxidanţii pe care îi conţine este de douăzeci de ori mai puternic decât vitamina E!

În plus, datorită proprietăţilor sale, ceaiul verde te scapă de iritaţii şi te ajută să-ţi calmezi pielea şi în cazul unor inflamaţii, după epilare ori ca urmare a muşcăturilor de insecte.

Gândeşte-te doar câte alte ingrediente nocive se află în cosmeticele de pe rafturile magazinelor, pe lângă extractele naturale… Nu mai bine îţi realizezi singură o loţiune tonică eficientă şi cu adevărat sănătoasă? Tot ce trebuie să faci este un ceai verde! Răceşte-l şi curăţă-ţi zilnic pielea cu ajutorul acestui elixir.

Iar dacă te numeri printre femeile care au probleme cu pungile de sub ochi, poţi transforma ceaiul verde în cuburi de gheaţă, cu ajutorul cărora să îţi masezi apoi zonele afectate de sub ochi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!