Cum te ajută pudra de talc să fii mai frumoasă

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Joi, 19 martie 2015, 16:47
Banala pudră de talc, pe care o găsim la orice farmacie şi care costă sub 10 lei, poate face minuni pentru frumuseţe!

Majoritatea femeilor ştiu că pudra de talc se foloseşte pentru a preîntâmpina apariţia iritaţiilor la bebeluşi. Însă şi noi o putem folosi cu succes în ritualurile noastre de beauty, pentru că are o mulţime de întrebuinţări, este accesibilă şi foarte eficientă. Uite câteva dintre lucrurile pe care le poţi face cu pudră de talc:

Poţi scăpa de coşuri peste noapte

Aplică, cu ajutorul unui beţişor de urechi, puţină pudră pe coşurile apărute recent. Vei remarca în dimineaţa zilei următoare că acestea sunt aproape vindecate.

Îţi poţi alungi natural genele

Puţină pudră de talc presărată pe gene, înaintea aplicării de mascara îţi va alungi vizibil genele.

Poţi evita iritaţiile după epilare

Având în vedere că pudra de talc absoarbe orice urmă de umezeală, dacă o vei folosi imediat după epilare, şansele de a te trezi cu iritaţii vor scădea considerabil. Cel mai indicat ar fi să te epilezi seara, să aplici pudra peste noapte, în zonele predispuse la iritaţii, şi abia a doua zi dimineaţa să-ţi hidratezi pielea cu produsul preferat.

O poţi folosi în loc de şampon uscat

Când nu ai timp să-ţi speli părul, dar vrei să-i redai rapid aspectul frumos şi mai ales să scapi de sebumul în exces, presară puţină pudră de talc la rădăcina firelor de păr şi apoi piaptănă-te. Este o soluţie foarte eficientă pentru cazurile de urgenţă!

Foto: pudra alba/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!