Coafuri şi machiaje pe care bărbaţii le urăsc

De Diana Zagrean, pe

Toată ziua încercăm să ne coafăm şi machiem ca să fim cât mai atrăgătoare. Pentru noi, pentru ei, pentru ocazie, mereu încercăm ceva nou, ca să fim sexy şi frumoase. Iată câteva coafuri şi machiaje pe care bărbaţii le urăsc, ca să ştii ce să eviţi.
 

Tunsoarea pixie

Majoritatea bărbaţilor care au votat tunsoarea pixie drept cea mai nefericită coafură feminină au spus că le aminteşte de mama, nu de o tânără sexy. Pe de altă parte, au fost voci care au apreciat comoditatea şi pragmatismul acestei tunsori. Cu alte cuvinte, nu le place, dar măcar se bucură că nu stai 3 ore să te coafezi înainte să ieşiţi în oraş.

Rujul roşu

Bărbaţii nu sunt deloc încântaţi de ideea de ruj roşu pe faţă, gât şi mai rău, pe cămaşă. Deşi au existat voci care au considerat rujul roşu un clasic al feminităţii şi o declaraţie de sex appeal, nu trebuie să exagerezi cu dramatismul. Poartă un ruj închis doar la ocazii speciale şi alege un ruj roşu rezistent la transfer, ca să îl îmbunezi.

Bucle ample

Se pare că nici la polul opus, cu bucle ample şi o coamă de păr ondulat nu prea stârnesc admiraţia bărbaţilor. Ei aseamănă părul creţ şi voluminos cu anii ’80 şi cu mamele lor în tinereţe.
Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!