Videoclip nou Andreea Bănică – “În lipsa ta” feat What’s UP!

De Bravonet.ro pe

Cel mai recent hit al său a depășit 3 milioane de vizualizări pe contul oficial de YouTube al Cat Music, iar acum, la două luni după lansare, Andreea Bănică prezintă videoclipul “În lipsa ta”, feat What’s UP.
Regizat de către Dan Petcan, filmat în show-room-ul Casara și povestit prin ochii unei fetițe de 3 ani și jumătate, videoclipul transmite bucuria și  candoarea cu care mica actriță își imaginează povestea de dragoste dintre cele două papusi ale sale, interpretate de nimeni alții decât frumoasa Andreea Bănica și Bruce, unul dintre cei mai râvniți burlaci și coregraful multora dintre show-rile artistei.

“Am lansat single-ul pe 14 februarie și l-am dedicat tuturor celor care știu sa prețuiască iubirea. Sunt fericită că pot lansa videoclipul odată cu primele zile adevărate de primăvară, pline de strălucirea soarelui și verdele crud al copacilor. Încă de când am citit scenariul am fost sigură că va ieși exact clipul pe care mi-l doream, dar azi dimineață, când am văzut montajul final, m-am îndrăgostit de el ”, povestește Andreea
Vezi clipul pe bravonet.ro! CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro