VIDEO: Top apariţii penibile pe Youtube. Ce vedete din România cântă jenant?

De Diana Zagrean, pe

Egypto Project

Această „tânără speranţă” a muzicii româneşti s-a aliat cu deja faimoşii Dinu şi Deea Maxer pentru a da naştere următoarei capodopere. Dacă acest Făt Frumos al showbiz-ului nu cânta ca Dj Bobo în mizerie, poate nici nu l-am fi observat, dar cum să ratezi asemenea performanţă muzicală? În plus, Dinu Maxer s-a gândit să-i dea o notă exotică lui Egypto-style-zis-habibi-în-cămaşă-de-spandex-nude şi cea mai bună soluţie era….aţi ghicit: soţia lui, Deea. Ea apare ca o zână a deşertului îmbrăcată din Europa şi piuie ceva delicat, în timp ce performează mişcarea „jos textila”. De-li-cios!

Citeşte şi VIDEO: Top 4 vedete afone de pe Youtube

Andreas Maxer

Am vrut ca pe ultimul loc să fie o altă perlă a industriei muzicale româneşti, dar ne-am răzgândit după ce l-am descoperit pe moştenitorul imperiului Maxer, Andreas.
La doar 1 an şi 8 luni micuţul poartă scutece, cântă, dansează şi râde spre cameră mai ceva ca mama lui acoperită integral în ştrasuri şi tatăl care poate învăţa orice pensionară cu displazie să se mişte senzual. Nu ştiu dacă cel mai mult îmi plac onomatopeele de bebeluş „funny”, numele SEO al videoclipului (titlul melodiei pe youtube conţine cuvinte cheie care sunt cele mai căutate pe Internet, de exemplu funny baby), sau CD-urile de pe perete din minutul 58. Un bebeluş precoce care mai are de învăţat până va stăpâni limbile străine la nivel mediocru, ca părinţii lui şi care sigur va frânge inimi pe la nunţi şi cumetrii, aşa cum speră părinţii lui.

Sursa foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!