Vezi cum va fi concertul Lady Gaga de la Bucureşti

De Diana Zagrean, pe

Vezi cum a fost show-ul Lady Gaga de la Sofia, unde vedeta a uimit fanii cu o adevîrată demonstraţie de forţă.
Concertul Lady Gaga din Sofia a fost aproape perfect. Cântăreaţa le-a pregătit bulgarilor un show de zile mari, pe care cei 30.000 de spectatori prezenţi pe Arena Armeec din Sofia l-au gustat de la primul până la ultimul moment. Pe tot parcursul spectacolului, deasupra scenei s-a aflat o hologramă imensă care a făcut legătura între momente.

Spectacolul s-a deschis cu un castel uriaş, din care Gaga a evadat pe un cal imens. Imediat după, diva a ieşit dintr-un uter uriaş, începându-şi reprezentaţia cu „Born This Way”. Artista a cântat live pe tot parcursul concertului, punându-şi în evidenţă vocea extraordinară, scenele de dans fiind sincronizate perfect.

Pe parcursul show-ului, Lady Gaga a mimat scene de sex alături de dansatorii şi dansatoarele ei, întregul spectacol având accente porno, care însă au fost gustate de publicul încântat.
Vezi cum va fi concertul Lady Gaga de la Bucureşti

Rând pe rând, Gaga a cântat super hiturile sale „Bad Romance”, „Judas”, „LoveGame”, „Telephone”, „Poker Face”, „Alejandro”, „Paparazzi” sau „You and I”, schimband tinuta pentru fiecare dintre ele. Pe lista s-a aflat si cea mai noua piesa a sa, „Princess Die”, pe care a interpretat-o live la pian. La sfârşitul concertului, după 8 minute în care bulgarii au aclamat-o, diva s-a întors pe scenă pentru încă două piese: „The Edge of Glory” şi „Marry The Night”.

Show-ul a fost presărat cu discursuri emoţionante, în care diva a vorbit despre dragoste, despre problemele sociale şi guvernele care fac viaţa grea, dar le-a transmis oamenilor că trebuie să lupte pentru libertatea lor şi pentru libertatea de exprimare.

Nu au lipsit nici momentele controversate! Iisus cel negru şi-a făcut apariţia pe scenă, iar Gaga a luat o puşcă şi a tras către toţi cei prezenţi în jurul ei. Artista a condus chiar şi o motocicletă care avea ataşat steagul Bulgariei, steag pe care l-a şi fluturat deasupra scenei.

La final, cântăreaţa a invitat o fetiţă din public alături de ea. Micuţa Natalia s-a comportat natural, a dansat şi a cântat alături de Gaga, care i-a dedicat ultima piesă din concert, „Marry the Night”.

Un preview al concertului de la Bucureşti poate fi văzut mai jos:

Imagini din timpul concertului Lady Gaga din Sofia, clipuri video şi interviuri se găsesc pe pagina de Facebook Radio 21 şi pe site-ul Radio 21.

Credit foto: Piticu.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!