Un viitor mai bun pentru Dorel

De Libertatea.ro, pe Ultimul update Joi, 16 aprilie 2015, 11:36
De când şi-a descoperit urechea muzicală, Dorel Grecu a muncit. Să fie remarcat, să-şi îmbunătăţească tehnica, să îşi poată depăşi condiţia. Graţie bursei oferite de Jurnalul de fapte bune, simte că se apropie de îndeplinirea ţelului său numărul 1, admiterea la Conservator.

„Am început serios studiul viorii în clasa I şi de atunci nu am mai avut pauză”, spune Dorel. Altfel, nu avea nici o şansă să fie admis la Liceul Dinu Lipatti, la care aspiră toţi micii muzicieni. În tot acest timp, sprijin şi mentor i-a fost profesorul Nicolae Antonescu, de la Şcoala de Arte nr. 5, care l-a luat sub aripă de la început şi despre care Dorel vorbeşte ca de un al doilea tată. La rândul său, dascălul are numai cuvinte de laudă pentru elevul său de suflet:

“Ascensiunea acestui copil modest a fost confirmată la toate concursurile la care a luat parte. Evenimente la care a participat nu numai în calitate de solist, ci şi ca membru în formaţiile şcolii, dovedind calităţi de lider, putere de muncă şi obţinând la toate premiul I”.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!