Membrii trupei Zero atacă fetele materialiste. Au lansat bancnota Zero

De Diana Zagrean, pe

În plină criză economică, membrii trupei Zero au început să tipărească bani. Este vorba de o ediție limitată a bancnotei Zero, cu care nu se pot cumpăra sentimentele de iubire.
Tirajul ineditelor hârtii vine să completeze campania pe care artiștii au inițiat-o odată cu lansarea piesei „Plouă cu bani”.
„Prin lansarea bancnotei Zero, vrem să le reamintim oamenilor că destinația banilor este aceea de a cumpăra obiecte, nu sentimente! Pentru unii, a avea bani înseamnă automat a avea și dragoste, ceea ce este o minciună! Cât ar trebui să coste dragostea? O bancnotă cu <> valoare! „, spun membrii trupei Zero, Laur, Alex, Vlad și Papu.
Artiștii și-au propus să atragă atenția asupra unui fenomen din ce în ce mai des întâlnit, inclusiv în showbiz-ul românesc: cumpărarea sentimentelor cu bani.
Membrii trupei Zero atacă fetele materialiste. Au lansat bancnota Zero
De acea, au lansat single-ul „Plouă cu bani” prin care spun povestea unui tânăr îndrăgostit iremediabil de o fată materialistă.
„Este drama tuturor bărbaților! Oare cine nu a întâlnit, măcar o dată în viață, o femeie interesată de banii din portofel sau de marca mașinii conduse, decât de personalitatea celui cu care iese la o întâlnire?! Dacă ar ploua cu bani, poate am scăpa și noi de această criză economică și, de ce nu, de criza morală!”, declară Alex Piscunov, bateristul trupei Zero.
Laur, Alex, Vlad și Papu și-ar dori să trăiască într-o lume cu valori adevărate, în care să nu conteze atât de mult banii și în care bancnota Zero să aibă cea mai mare putere de cumpărare.
Noua piesă a trupei Zero, „Plouă cu bani”, remixată de Deepside Deejays, este disponibilă pe canalul Youtube al formației.

Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!