Transformarea spectaculoasă a unei tinere care a vrut să arate ca Femeia Fantastică

De Oana Dinu pe
O tânără a vrut să arate ca Femeia Fantastică și a recurs la intervenții chirugicale în urma cărora și-a scos 6 coaste.

Visul lui Pixee Fox, o tânără în vârstă de 27 de ani, a fost să arate ca Femeia Fantastică și nimic nu i-a stat în cale, nici măcar costurile exorbitante ale numeroaselor operații estetice pe care le-a suferit, conform Realitatea.net.

Tânăra a reușit să capteze atenția utilizatorilor din mediul online după ce a postat numeroase poze cu transformarea incredibilă. Ea a povestit că a cheltuit 500.000 de lire sterline pe intervențiile chirurgicale în urma cărora i-au fost extirpate 6 coaste.

Pixee Fox care arata ca Femeia Fantastica

„Mă consider un experiment în carne şi oase. Practic, sunt un pionier în industria frumuseţii. M-am născut ca să forţez limitele chirurgiei estetice, sunt singura femeie care şi-a scos şase coaste”, a mărturisit Pixee.

Tânără vrea să depășească recordul celei mai mici talii din lume

Talia tinerei măsoară acum 41 de centimetri, dar femeia susține că nu se va opri până nu va atinge sau chiar va depăși recordul de 38 de cm, chiar dacă este nevoită să poarte un corset special despre care spune că „este colivia mea. Îmi protejează organele, funcţionând ca un înlocuitor pentru cele şase coaste scoase”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#cosettraining #waisttraining #corset #waist #livingcartoon #hourglasfigure #istanbul #turkey #plasticsurgery

O postare distribuită de Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) pe

Cu toate acestea, Pixee a declarat faptul că nu a fost fana modelărilor cu ajutorul bisturiului: „De mică am avut o latură artistică. Ca să fiu sinceră, dintotdeauna am fost împotriva operaţiilor estetice. Cu toate astea, nu pot să spun că nu-mi plăcea cum arătam, dar am avut tot timpul în minte altă imagine. Ştiam că trebuie să fiu altfel”, a mai spus ea.

pixee fox care s-a operat ca sa arate ca Femeia Fantastica

Citește și:

Era doar un bebeluș când mama ei s-a aruncat de la etaj cu ea în brațe. Ce s-a întâmplat cu tânăra la 15 ani de la tragedie

Yahoo! Messenger, înlocuit cu o nouă aplicație

Sursă foto: captura foto Youtube

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro