Sore și Florian Rus lansează piesa „Sunetul meu preferat“ într-o perioadă de distanțare socială

De Dana-Ruxandra Panghe pe
Sore și Florian Rus scot „Sunetul meu preferat“, o piesă de dragoste ca o mângaiere pe suflet, menită să aline dorul de oameni, locuri și sunete într-o perioadă de distanțare socială.

E ok să te arăți vulnerabil, e ok să recunoști atunci când îți e dor și mi se pare un act de curaj să îți asumi sentimentele, oricare ar fi ele. Îmi doresc ca cei ce ascultă piesa să capete curaj, să pună mâna pe telefon și să sune acea persoană la care se gândesc în secret și să-i spună simplu: . Uneori e suficient și asta“, povestește Sore despre menirea piesei pe care a scris-o împreuna cu Florian Rus, artistul alături de care a compus mai multe piese de-a lungul timpului, dar cu care acum lansează primul featuring.

Sore Florian Rus - Sunetul meu preferat
„Sunetul meu preferat“ vine cu un videoclip filmat în luna februarie, pe când nimeni nu își putea imagina ce urma să vină, dar care s-a nimerit să arate fix ca peisajul de astăzi, de zi cu zi, de pe străzile lumii: „În clip suntem pe o stradă pustie, exact ca în prezentul pe care îl trăim și cântăm despre dorul de a vedea o persoană dragă, pe care acum o putem auzi doar la telefon. Nici nu bănuiam că ni se va schimba viața total tuturor, dar totuși parcă ceva ne-a făcut să rămânem la această idee“, mărturisește artista Sore care speră ca piesa să fie primită și ascultată cu inima deschisă și cu mâna pe telefon.

Sore
Produsă de HaHaHa Production, co-producție MediaPro Music și Roton Music, cu muzica făcută de Sore și Florian Rus împreună cu Șerban Cazan și Roland Kiss, versurile scrise de Sore și Florian Rus, iar producția semnată de Șerban Cazan și Roland Kiss, „Sunetul meu preferat“ este imboldul de care au nevoie oamenii pentru a-și manifesta și alina dorul de cei dragi, chiar și printr-un simplu „Ce faci?“, atât de valoros în vremuri grele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro