Şocant: Top 4 oameni nebuni care îşi riscă viaţa zilnic. Ai face aşa ceva?

De Diana Zagrean, pe

De la parkour, la fotografie extremă, unii oameni au nevoie de adrenalină, chiar şi atunci când prezintă ceva artistic. Iată 4 oameni nebuni care îşi riscă viaţa zilnic pentru arta lor. Ai face aşa ceva?

Ahn Jun şi Marat Dupri : Fotografii pe muchie de…zgârie-nori

Proiectul Self-Portrait (Autoportret) al fotografei sud-coreene Ahn Jun este unul deopotrivă interesant şi periculos.
Practic, tânăra se urcă în cele mai înalte clădiri, se leagănă periculos în afară de la înălţimi năucitoare şi se fotografiază în tot acest timp.
Deşi de câteva ori a folosit hamuri pentru anumite posturi, tânăra şi-a pus viaţa în pericol la multe dintre aceste scene la înălţime.
Şocant: Top 4 oameni nebuni care îşi riscă viaţa zilnic. Ai face aşa ceva?
Ea nu este singura care a făcut fotografii în echilibru, la înălţimi mari. Curentul „Skywalking” (Mers prin cer) este unul foarte la modă şi printre tinerii din Rusia.
Marat Dupri este unul dintre tinerii fotografi care a ajuns o adevărată vedetă în Rusia după ce s-a fotografiat cocoţat pe schele, macarale şi statui uriaşe.
Nu încercaţi aşa ceva acasă!

Erik Roner: A încercat să sară cu umbrela, în stil Mary Poppins

Tânărul pasionat de sporturi extreme a vrut să afle dacă filmul cu Julie Andrews are vreo fărâmă de adevăr şi dacă o umbrelă te poate încetini în cădere.
El s-a filmat cu ajutorul unei echipe tehnice, care l-a şi sponsorizat în nebunia demersului său.
Rezultatul se poate vedea mai jos, în video. Umbrela a ţinut câteva minute, după care s-a dat peste cap şi cascadorul a avut nevoie de paraşuta de rezervă. Deşi a avut cu ce să aterizeze şi viaţa lui nu s-a aflat în pericol, cascadoria merita menţionată în clasamentul nostru.

Şocant: Top 4 oameni nebuni care îşi riscă viaţa zilnic. Ai face aşa ceva?

Mustang Wanted : Tânărul din Ucraina care face cascadorii mortale

Acest tânăr cascador în devenire face nişte acrobaţii extrem de periculoase. El îşi riscă viaţa pentru faimă şi a renunţat la cariera de avocat în favoarea pasiunii pentru sporturile extreme.
El susţine că frica nu există şi astfel şi-a câştigat porecla de „Spider-Man”.
El foloseşte numele de scenă pentru a nu fi prins de poliţie, care îl caută deoarece majoritatea cascadoriilor lui sunt ilegale, pe proprietăţi private sau pur şi simplu prea periculoase.
El îşi sfătuieşte mereu fanii să nu încerce ei înşişi cascadoriile, deoarece sunt foarte periculoase.
Nu încercaţi aşa ceva acasă!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro