7 sfaturi Feng Shui pentru o viaţă plină de iubire

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 12:26

Fie că vrei să-ţi găseşti partenerul perfect sau să menţii cât mai mult relaţia actuală, pregăteşte-ţi dormitorul, urmând regulile Feng Shui. Iată ce ai de făcut.

Dacă eşti căsătorită sau ai o relaţie

1. Foloseşte simbolurile Feng Shui ale iubirii! O piatră de cuarţ roz, de preferat în formă de inimă, se poate aşeza în colţul de sud-vest al camerei. Tot aici poţi pune două obiecte pereche, ca simbol al cuplului vostru. Unul din cele mai cunoscute simboluri ale iubirii este raţa mandarin, un animal care îşi alege perechea pe viaţă. Cumpără două raţe ceramice şi aşază-le în colţul sud-vestic al dormitorului.
2. Dacă vrei şi alte obiecte decorative, ai grijă ca acestea să-ţi transmită o stare pozitivă. Nu folosi picturi abstracte închise la culoare, obiecte ce te duc cu gândul la violenţă – pistoale, săbii – sau alte decoraţiuni de acest tip. Acestea pot provoca certuri în cuplu.
3. De evitat în dormitor sunt şi oglizinile, în special cele în care se reflectă patul. Acestea atrag infidelitatea unuia din parteneri. Ţine minte că dormitorul este pentru odihnă şi dragoste. Aici nu ai voie să ţii televizor, calculator, aparate de fitness sau obiecte care ţin de serviciu. Toate acestea pot influenţa negativ relaţia de cuplu. La certuri pot duce şi obiectele de sub pat. Găseşte-le un alt loc şi lasă energia să circule liberă pe sub patul vostru.

Dacă eşti singură

4. Ca să începi o relaţie, casa ta trebuie să fie gata pentru a primi o nouă persoană, măcar la nivel simbolic. În primul rând, va trebui să deschizi uşa iubirii. Pentru asta, ai grijă ca uşa de la intrarea în casă şi uşa de la dormitor să funcţioneze bine şi să se poată deschide larg.
5. Urmeză să faci ordine în dormitor, astfel încât să fie cât mai liber şi mai curat. Aruncă tot ce nu îţi mai trebuie! Lucrurile în plus, împiedică energiile pozitive să circule.
6. Patul trebuie să fie astfel aşezat încât să aibă trei laturi libere, iar în dulapuri ar trebui să ai loc pentru lucrurile unui posibil partener.
7. Nu poţi începe o relaţie nouă decât dacă scapi complet de cele vechi. Nu ţine în casă obiecte care îţi amintesc de foştii parteneri.
Vezi şi cum se folosesc culorile în Feng Shui!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!