Un sejur pentru distracția și bucuria copiilor: Litoralul pentru toți

De Sandra S., pe Ultimul update Marți, 01 martie 2022, 17:52

Nu ştiu dacă intenţia celor de le Grupul CoHotels a fost de a transforma Hotelul California într-o oază de relaxare şi distracţie pentru familiile cu copii, cert este însă că această locaţie splendindă de pe malul mării Negre lasă amintiri vii şi extrem de intense celor care o aleg pentru un sejur pe litoralul românesc.
Copiii sunt rasfatati din plin
Copiii sunt bineveniţi şi răsfăţaţi încă de la recepţie, unde există un spaţiu dotat cu televizor, măsuţe, scăunele şi un tobogan cu bile, unde copiii se pot juca dacă aveţi nevoie să îi ţineţi cât timp vă ocupaţi de formalităţile de cazare. Hotelul este în permanenţă plin de familii cu copii mai mici sau mai mari, cu toţii fiind atraşi de serviciile oferite, dar şi de posibilităţile de distracţie şi relaxare.
Vedetele sunt, fără îndoială, plaja Copiilor şi Parcul de Distracţii. Întrucât plaja este privată, copiii au practic o lume doar a lor, iar angajaţii hotelului se fac luntre şi punte să le ofere tot ce îşi doresc.
Preturi rezonabile si servicii impecabile
Preţurile rezonabile, serviciile impecabile dar şi facilităţile oferite urcă Hotel California în topul hotelurilor de calitate de pe litoralul românesc.
Ce părinte nu ar rezona la asemenea facilităţi: primii doi copii sub 12 ani beneficiază de cazare gratuită în camere cu două paturi, pensiune complet gratuită pentru copii dacă părinţii achiziţionează pensiune completă, servicii de baby-sitting gratuite, o plajă a copiilor unde accesul este gratuit pentru oaspeţii hotelului, cu un spaţiu de joacă generos, tobogane gonflanbile şi animatori care se ocupă de copii incusiv pe plaja hotelului ziua, cât şi în Parcul de Distracţii seara.
Hotelul are şi o piscină curată şi frumoasă, numai bună în zilele în care marea este mai agitată, iar cei care opteză să mănânce exclusiv în restaurantele CoHotels, vor servi masa la jumătate de preţ. În jurul Hotelului California copiii au destul spaţiu de plimbare, de explorare, iar adulţii de tihnă, linişte şi relaxare. În plus, pe marginea golfului, pe dig, copiii pot face aerosoli întreaga zi.
Litoralul pentru toti
Hotel California 3*- 199 lei/sejur de 6 nopţi cazare fără mic dejun în perioada 1.06. – 20.06. Detalii la Cohotels (www.cohotels.ro ), Telefon +40 241 73 13 04

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!