Roxana Iliescu înoată petru un copil bolnav

De Unica.ro pe

Roxana iliescu înoată la Swimathon pentru Vlăduţ, un copil care are nevoie de un transplant de ficat. Vezi ce spune vedeta!
Ii multumesc Cerului, am doi copii frumosi si sanatosi. Asta nu inseamna ca nu am avut emotii cu fiecare dintre ele, ca ceva ar fi putut merge catastrofal, ca o singura clipa de neatentie sau de joc absurd al adn-ului ar putea sa ne transforme viata intr-un cosmar.
Mi-as dori de multe ori sa am puteri magice si sa pot insanatosi toti copiii suferinzi din lume. Sunt convinsa ca si voi la fel! Nici un suflet pur de copil nu merita nici un dram de suferinta. Pur si simplu, nu este drept. Ochii lor trebuie sa straluceasca, nu sa se stinga de durere. Zambetul lor este facut sa ne aduca noua soarele, nu sa se transforme in lacrimi neputiincioase. Din pacate, randuielile divine sunt altele si nu tin de puterile noastre. Ceva putem face totusi! Sa tinem ochii deschisi si sa vedem cand Dumnezeu vrea sa ne foloseasca pe post de ingeri. Nu putem vindeca toti copiii, dar putem sa ajutam la tratarea fiecaruia dintre ei, atunci cand ne ies in cale. Organizatorii Swimathonului, mi l-au scos mie si echipei mele in cale pe Vladut. Un suflet mare, de luptator, intr-un trup firav ce are nevoie acum de tot sprijinul nostru pentru a deveni maine, poate medicul care ne va salva copiii.
Sambata, vom inota in 5 pentru Vladut: Luminita, Thea, David, Paul, Roxana.
Vladut are nevoie de sustinatori mult mai multi, pentru a trece cu bine de interventia transplant de ficat, programata deja pe 15 iulie.
La nici un an, are de trecut un prag mult prea inalt chiar si pentru un adult. In afara operatiei acoperita ca si costuri de Guvernul Roman, va trece acolo, in Belgia printr-un sir nesfarsit de analize, tratamente si terapii absolut vitale pentru restabilirea totala a sanatatii lui. De aceea va cer acum, sa faceti parte din echipa lui Vladut. Daca puteti, fiti alaturi de noi, sambata la ora 9 la Bazinul Olimpic exterior din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu.
Daca va permiteti donati orice suma, in contul deschis de parintii lui:
Cont lei la CEC – Agenția Traian: Cont: RO20CECEB30908RON3431882 Titular: Botan Mihai-Deliu
Cont euro la BRD – Agenția Piața Romană: Cont: RO77BRDE410SV86030484100 Titular: Botan Mihai-Deliu.
Mai multe detalii despre Vlăduţ, pe site-ul lui!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro