Oferte pentru Revelion 2011

De Nicoleta Galeteanu pe

Mai este destul timp până la Revelion, însă agenţiile şi-au întocmit ofertele încă de pe acum. Totuşi, planurile din timp pentru vacanţa de iarnă îţi rezervă…
… şi câteva discounturi avantajoase de care e bine să profiţi.

Chiar dacă vacanţa de vară abia s-a încheiat, sejururile pentru Revelion abundă în ofertele agenţiilor de turism, care propun de la destinaţii de iarnă şi până la cele mai exotice locuri din lume.

Tarifele sunt, evident, pentru toate buzunarele, însă, în funcţie de pretenţii şi destinaţie, pregăteşte-te să scoţi bani frumoşi dacă îţi doreşti un sejur complet.

Revelion la Amsterdam

Agenţia Klever Travel se laudă în schimb cu cel mai mic preţ de pe piaţă la sejurul în Amsterdam. Pentru 5 zile (4 nopţi) în Capitala Olandei – 29 decembrie 2010 – 02 ianuarie 2011 -, cu distracţie în noaptea de Anul Nou în Dam Square, în Cartierul Roşu şi în alte numeroase alte cluburi, plăteşti 379 de euro.
Ai incluse biletul de avion şi servcii de trei stele la un hotel aproape de Muzeul Van Gogh.

Acelaşi preţ este valabil şi la agenţia Elysse Turism, în timp ce Perfect Tour propune o ofertă similară la 398 euro. Tot pentru Amsterdam, şi Eturia îţi propune un sejur la preţul de 430 euro, dar poţi economisi 75 de euro dacă rezervi oferta până la 25 septembrie.

Iarnă exotică în Dubai

Pentru cei care preferă Revelionul în variantă exotică, preţul distracţiei este mai mare. Astfel, sejurul în Emiratele Arabe ajunge la 1.000 de euro, dar poate fi şi mai scump de atât.

Pentru 9 zile şi opt nopţi, cu zbor şi taxe incluse, o vacanţă aici te costă 1.105 euro, de la un preţ iniţial de 1.230 euro, iar dacă achiţi integral până la 25 septembrie agenţia Eturia îţi mai face o reducere de 125 euro.

Dacă te mulţumeşti şi cu 8 zile de plajă, poţi opta pentru sejurul de 985 euro propus de Klever Travel, cu cazare la hotel de patru stele, însă fără cina festivă de Revelion, pentru care mai plăteşti 155 de dolari.

Vezi şi alte oferte turistice pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2