Poze şocante: Femeia cu barbă, în căutarea iubirii

De Erika Chivu pe

Mariam s-a ales cu o barbă de toată frumuseţea după nişte dereglări hormonale provocate de naştere. Uite cum arată şi ce spune despre problema ei.
Barba şi mustaţa au început să-i crească lui Mariam după naştere şi timp de mulţi ani a încercat să lupte cu această problemă.
Însă acum ea spune că s-a împăcat cu înfăţişarea ei şi nu mai încearcă să scape de părul de pe faţă. Este în căutarea iubirii şi vrea un bărbat care să o accepte aşa cum e.
Acum să a încetat să mai vadă barba ei ca pe un defect, Mariam spune că a început să se simtă mai sexy şi mai încrezătoare. La apariţia într-o emisiune TV din Anglia, ea a explicat că e mulţumită de aspectul ei, deşi a fost criticată chiar de propria mamă, dar şi de cititori ai blogului ei.
femeia cu barba
Mariam s-a ales cu barba acum 28 de ani, când l-a născut pe fiul ei. De atunci, ea a făcut nenumărate analize, dar se pare că nu are probleme serioase de sănătate şi nici nu există vreun tratament care să o scape definitiv de părul nedorit.Conform ginecologului ei, această problemă este destul de frecventă la femeile de aceeaşi vârstă.
Până de curând, Mariam îşi smulgea barba în fiecare dimineaţă cu o pensetă, însă acum a renunţat la acest obicei şi speră să găsească un bărbat care să fie atras de barba şi mustaţa ei.
femeia cu barba

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro