Povestea lui Gavel – câinele polițist care a fost concediat pentru că era prea prietenos

De australia, câine, politie, pe Ultimul update Vineri, 09 iunie 2017, 13:01
Faceți cunoștință cu Gavel, un câine ciobănesc german, care a fost concediat din poliția australiană pe motiv că era prea prietenos. În loc să îi ajute pe oamenii legii să prindă vinovații, patrupedului îi plăce mai degrabă să se joace cu străinii și să fie mângâiat.

Citește și – Și-a vândut câinele ca să își ia de mâncare. Povestea neștiută despre Sylvester Stallone sau ce înseamnă să crezi în visul tău

La momentul nașterii lui Gavel, un comunicat de presă al poliției australiene aprecia „lunga linie de pedigree” a câinelui.

„Având în vedere  moștenirea lui genetică, în 16 luni Gavel va urmări și va prinde criminalii ca un adevărat membru al Queensland Dog Squad”, scria în respectivul comunicat de presă.

Astfel, ciobănescul german fost recrutat de mic pentru a se antrena să devină polițist, dar s-a dovedit a nu fi potrivit pentru job. Gavel, care nu și-a luat în serios rolul de polițist, a fost concediat într-un final.

Totuși, lui Gavel i s-a oferit însă un alt loc job, care i se potrivește mai bine. Patrupedul se ocupă acum de întâmpinarea vizitatorilor guvernatorului din Queensland și are titlu oficial de Câine vice-regal. În fișa postului său intră, de asemenea, și participarea la evenimente oficiale alături de guvernator.

Toată lumea îl adoră pe Gavel la noua sa casă. „ Sperăm să-l avem cât mai mult timp cu noi”, afirmă guvernatorul.

Citește și – Un câine a fost fotografiat pe acoperișul unei case. Care este explicația proprietarilor

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!