(P) Tarife reduse cu 65% la vacanțele în Delta Dunării pentru sezonul 2020!

De Unica.ro, pe
Delta Dunării este un mix între zone mlăștinoase și stuficole, lacuri mozaicate cu nuferi și lotuși, păduri de nisip și insulițe garnisite cu sălcii pletoase, rogoz și papură, unde trăiesc peste 5000 de specii de viețuitoare, multe dintre ele pe cale de dispariție.

O escapadă în Rezervația Biosferei parte din UNESCO este mai mult decât relaxantă, iar dacă anul acesta nu ai reușit să vizitezi delta, îți poți face încă de pe acum planuri de vacanță pentru 2020!

Gulliver Delta Resort 4 Murighiol a lansat Ofertele Early Booking 2020 cu reduceri de până la 65% la vacanțele de 4 și 5 zile – Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți! Pachetele includ 3 sau 4 nopți de cazare în bungalow 3* sau corpul central 4✿, cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, la tarife începând cu 479 lei/persoană, respectiv 519 lei/persoană – pentru primele date de plecare, conform programului ales!

Locația ideală unde să te relaxezi în 2020!

Dacă iubești natura, sălbăticia și tradițiile lipovenești, Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol este locația perfectă unde să-ți rezervi următoarea vacanță în 2020! Amplasat ideal pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol, complexul a fost conceput în spiritul vechilor hanuri lipovenești. Tradiția, bunul gust și serviciile all inclusive sunt doar câteva dintre atuurile sale. Dacă tânjești la relaxare, te așteaptă aici o grădină luxuriantă cu balansoare, piscina împrejmuită de umbrare și șezlonguri, ponton de pescuit, dar și un loc de joacă pentru cei mici!

Ținutul de poveste pe care trebuie să-l descoperi cu barca

Cel mai tânăr pământ european, Delta Dunării îți oferă clipe magice, fie că vorbim despre o plimbare cu lotca printre aburii dimineții ce se ridică molcom sau de peisajele pe care le poți surprinde la apus …

Delta Dunării este gazda a peste 300 de specii de păsări sălbatice, reprezentând 81% din avifauna României, fiind un adevărat spectacol pentru pasionații de birdwatching. Pescarii amatori sau cei inițiați pot porni cu barca spre locurile știute doar de lipoveni, în timp ce aventurierii pot opta pentru un jeep safari la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, unde cresc liane grecești agățate de stejarii seculari.

Pătrunde în lumea tradițiilor lipovenești, într-o vizită la Sfântu Gheorghe, satul înconjurat între ape verzui și malurile brodate de stuf, unde poți încerca cea mai bună ciorbă storceag pregătită din sturion proaspăt sau să faci plajă la locul de întâlnire dintre Dunăre și Marea Neagră. Pășește pe urmele foștilor pirați în Sulina, cea mai însorită localitate din România și singura care are port atât la fluviu, cât și la mare!

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Early Booking 2020 Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

*Delta pentru Seniori 3 noptitarife de la 479 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 519 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Seniori 4 nopti – tarife de la 527 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 571 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 519 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 571 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 604 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!