Sabrina şi Samantha Fox, în concert la Bucureşti

De Unica.ro pe

Cei ce iubesc muzică anilor ‘80 au un motiv de bucurie deoarece sex-symbolurile acelei perioade, Sabrina şi Samantha Fox vor sosi în România în toamnă acestui an, anunţă Project Events.
Cele două artiste au programat un show live la Sala Palatului din Bucureşti, pe data de 26 noiembrie.

Nu este prima data când cele două colaborează, având în vedere că au înregistrat împreună o piesă, care este un cover după piesă „Call Me” a celor de la Blondie. Piesă originală a stat pentru mult timp în toate topurile din SUA şi Anglia, fiind cel mai bine vândut single din acea perioadă – 1980, acumulând peste un million de copii vândute.

Piesa „Call Me” a fost lansată chiar în această lună şi merită toată atenţia fanilor deoarece are un sound nou iar videoclipul piesei ni le dezvăluie pe cele două artiste la fel de frumoase şi sexy ca atunci când erau pe primele locuri în topurile internaţionale.

Samantha şi Sabrina mai au în comun şi faptul că apar amândouă pe o compilaţie lansată în anul 1995, ce cuprinde 20 de piese şi poartă numele celor două dive. Majoritatea pieselor de succes ale celor două artiste se regăsesc pe acest CD, astfel încât piese precum „I Surrender” sau „Touch Me”, piese consacrate ale Samanthey Fox, sunt puse la loc de cinste în această compilaţie. „Boys”, piesă care i-a adus Sabrinei recordul pentru 1 500 000 de copii vândute face parte, de asemenea din playlistul compilatiei celor două dive.

Sabrina Salerno este cunoscută pentru frumuseţea ei mediteraneană, această remarcându-se încă de la vârstă de 15 ani, când a câştigat câteva premii importante la concursurile de fumusete la care a participat.

Cântăreaţa pop-dance, modelul şi actriţă Samantha Fox a fost comparată cu Marlyn Monroe şi cu Madonna, datorită alurii ei fascinante. De asemenea, în anii ‘80 artistă figură pe lista celor mai fotografiate femei, printre care se aflau Prinţesa Diana şi Margaret Thatcher.

Sursa: 9am.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat