Noaptea Albă a Agenţiilor de Publicitate

De Nicoleta Galeteanu pe

Dacă te-ai plicitisit de reclame şi spoturi tv banale, atunci neapărat trebuie să dai o fugă la festivalul de publicitate ADOR 2010, care debutează la noapte.
Noaptea Albă a Agenţiilor propune celor mai buni artişti din companiile de publicitate să îşi testeze creativitatea prin cele mai inovatoare campanii publicitare şi evenimente tematice.

Aşadar, începând cu ora 20.00, amatorii de publicitate şi concepte creative sunt aşteptaţi la noaptea porţilor deschise.

Unde mergi şi ce vezi

Headvertising, de exemplu, te invită la vernisajul expoziţiei „Resurse inumane”, cu 20 de „exponate de o valoare inestimabilă din colecţii particulare. Leo Burnett te aşteaptă la „Noaptea Minţilor Deschise” ca să pătrunzi în mintea fiecarui „burnetter” – angajat al companiei.

La rândul ei, compania Grey Bucharest prezintă astă seară „Work’n’Roll – Live & Backstage”, unde te poţi delecta cu muzică live, jam session şi graffiti live.

Noaptea se anunţă lungă pentru cei care vor da curs invitaţiei, căci în competiţia ADOR s-au înscris nu mai puţin de 26 de agenţii din Bucureşti.

Festivalul ADOR 2010 se desfăşoară între 28 – 30 septembrie şi propune o mulţime de evenimente interesante la care eşti binevenită.

Foto: ador.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro