Motivul impresionant pentru care un soldat stătea în poziție de salut pe marginea șoselei

De Amelia Matei pe
Erin Hester, o tânără din Kentuky, se întorcea acasă de la serviciu, într-o zi ploioasă și friguroasă, când a văzut pe marginea drumului un soldat în poziție de salut. Neștiind ce se întâmplă, femeia a parcat și a așteptat câteva minute, timp în care soldatul a rămas nemișcat în ploaie, în ciuda faptului că se udase până la piele.

Când a vrut să îl întrebe ce se întâmplă, Erin a observat o coloană de mașini ce venea din sens opus. Era vorba de un cortegiu funerar care înainta încet, cu farurile aprinse.

Abia atunci femeia a înțeles ce se întâmplă și a fost impresionată până la lacrimi de gestul soldatului. Erin a povestit întreaga întâmplare pe contul său personal de Facebook, iar postarea ei s-a viralizat instant.

„Întotdeauna m-a deranjat faptul că anumiți șoferi nu se opresc atunci când trece un cortegiu funerar, însă acest domn militar mi-a întrecut orice așteptare. Sunt destul de sigură că nu există reguli militare care să-i impună unui soldat să facă acest lucru, dar onoarea și respectul de care a dat dovadă acest om arată că așa trebuia să se întâmple. Mi-a tresărit inima de emoție când am văzut gestul său, un gest de care familia îndurerată poate nu va afla niciodată”, a scris Erin pe rețeaua de socializare.

Ulterior, s-a aflat și identitatea soldatului. Numele lui este Jack L. Usrey, colonel în Garda Națională a Armatei Tennessee.

Citește și – Un fost soldat a ajuns în comă la spital. Recuperarea lui în imagini

Citește și – Emoţionant! Un soldat a avut parte de cea mai frumoasă surpriză la întoarcerea din Afganistan din partea soţiei

Foto – 123rf

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere