Mirela Boureanu Vaida, în căutare de teren pentru o fermă de cai

De Unica.ro, pe

Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din ţară şi deşi este alături de telespectatori şase zile din şapte, frumoasa Mirela Boureanu Vaida reuşeşte să găsească resursele de timp necesare pentru a se dedica unei pasiuni aparte.
Nu este vorba de muzică, o altă mare dragoste, ci de o pasiune mai recentă, echitaţia, care pare să devină mai mult decât un hobby pentru prezentatoarea de la Antena 1. De curând, Mirela Boureanu Vaida s-a decis să-şi împlinească un mare vis, acela de a achiziţiona o mică fermă de cai. Deja căutările pentru teren au început, favorită fiind zona Munţilor Bucegi, urmând achiziţia primilor doi căluţi. Ambiţioasă din fire, prezentatoarea nu va folosi mica fermă doar pentru a se relaxa, ci speră să participe cât de curând la competiţii în domeniu.

“Sunt câţiva ani buni de când am simţit că există o atracţie reală faţă de echitaţie, ca sport, însă amintirile legate de cai pornesc încă din copilărie, de la bunicul şi tatăl meu. Poate am moştenit de la ei această pasiune. E greu de descris libertatea pe care o simţi în momentul în care te laşi efectiv în goana calului. E o adrenalină de care e greu să te desparţi apoi, deşi poate fi un sport destul de riscant. Aceasta e şi frumuseţea lui. Recunosc, am şi căzut de câteva ori, am primit botezul călăreţului,  însă  nimic nu te poate face să renunţi. E marea mea pasiune şi de curând am decis să investesc într-o mică fermă. Am găsit deja un teren în Bucegi, am cunoscut şi vecinii care sunt foarte drăguţi şi care mi-au promis că mă vor ajuta dacă e nevoie. Acum e cel mai mare vis al meu să am această fermă de cai şi să ajung să merg la competiţii” a spus Mirela Boureanu Vaida.

Cu Mirela Boureanu Vaida telespectatorii se pot întâlni de luni până vineri, de la ora 11.50 şi de la 14.00 şi sâmbăta, de la 14.00 şi de la 17.00, la “Mireasă pentru fiul meu”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!