Mihail lansează „Dorul mă ia”, o piesă despre dragostea de viață

De Unica.ro, pe
Mihail, unul dintre cei mai iubiți artiști din Moldova, lansează piesa „Dorul mă ia” - o melodie despre dragostea de viață și despre momentele de nostalgie prin care trecem cu toții. 

Așa cum și-a obișnuit publicul, artistul împletește versuri emoționale cu un sound aparte și de data aceasta, astfel că piesa „Dorul mă ia” mixează elemente prezente și în melodiile sale mai vechi, dar aduce totodată și un suflu nou.

dorul ma ia Mihail

Mihail vorbește în proaspăt lansata piesă despre una dintre cele mai puternice trăiri, atât de aproape sufletului românilor: dorul. „Dorul este mai degrabă o stare și atunci este greu să spui punctual când și de cine te ia dorul. Uneori pot să fie niște lucruri mici, dorul de o senzație, de o vedere, dorul de mare sau de munte, dor de oameni dragi. Alteori, este ceva complex, nu ține de ceva sau cineva, vine alături de o stare de gratitudine”, a spus artistul.

Printre piesele care l-au consacrat pe Mihail se numără „Who You Are” cu care a cucerit topurile din Italia, melodie premiată cu discul de aur, „Mă ucide ea” , desemnată a doua cea mai difuzată melodie din 2016, ce a acumulat aproape 70 de milioane de vizualizări pe YouTube sau „Simt ca ne-am indepartat” care a fost o continuare a evolutiei artistului in urma lansarii „Ma ucide ea”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!