Matteo: „Mă gândesc foarte serios să invit ruleta la o cafea”

De Unica.ro, pe

Un nou sezon „Te cunosc de undeva?” începe din 14 septembrie de la ora 20:30, la Antena 1, iar printre concurenţii celui de-al patrulea sezon se numără Matteo.
Artistul a mărturisit că a urmãrit îndeaproape sezoanele anterioare, astfel că o să fie cu un pas înainte în momentul în care emisiunea va începe, el ştiind deja ce îi impresionează pe membrii juriului, Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan şi Aurelian Temişan.
Concurentul ne-a dezvăluit numele artiştilor săi de suflet în care şi-ar dori să se transforme pe parcursul emisiunii-concurs „ Mi-aş dori tare mult să-i înterpretez pe Lenny Kravitz, Damian Marley, Diana King, dar mai bine mă opresc cu aceste confidenţe, pentru că sigur nu voi primi niciun rol din cele enumerate”.
Ştiind deja că artiştii din sezoanele trecute au trecut prin transformări dificile, Matteo şi-a propus să-şi facă viaţa mai uşoară în concurs: „Mã gândesc foarte serios să invit ruleta la o cafea”. Dacă planul lui Matteo va funcţiona, rămâne de văzut.
Telespectatorii care vor urmări noul sezon „Te cunosc de undeva?” din 14 septembrie, de la ora 20:30, numai la Antena 1, vor fi martorii unor transformările de-a dreptul spectaculoase ale lui Matteo, Pepe, Maria Buză, Anda Adam, Dalma Kovacs, Mike Diamondz, Ellie White, şi Jean de la Craiova,

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!