iScream aduce un cocktail perfect de vară prin piesa Stand by me!

De Unica.ro pe
Vara începe cu ritmuri de funk și o infuzie de pozitivism care vin din partea iScream prin noua piesă, Stand by me, piesa care va face pe toata lumea să danseze.

iScream este un proiect muzical ispititor, fresh, cu un sound eclectic care reinterpretează vibe-ul anilor ’80 într-o manieră avangardistă. Învăluit în mister, le aduce ascultătorilor beaturi, voci și versuri care îi fac imediat să danseze și le dau totodată o stare de bine și multă energie.

iScream va surprinde prin culoare și voci unice. Acest proiect este unul marcat de noutate, căci fiecare piesă lansată va fi una care va stârni curiozitatea urmăritorilor, întrucât acesta a fost gândit astfel încât interpretul să nu fie recunoscut și să fie mereu altul.

Videoclipul melodiei Stand by me, la fel ca și cel al primei melodii iScream, este unul colorat, în care apar mai mulți oameni care cântă melodia, gândit tocmai ca publicul să nu asocieze vocea cu o singură persoană.

După ce primul single, Disco Boy, a ajuns în top 10 Shazam România și a fost ascultat în țări precum Spania, Italia, Bulgaria, România și Turcia, iScream revine cu o nouă piesă, Stand by me, cu beaturi electro-dance și un videoclip plin de culoare. Toate ingredientele piesei o vor transforma, cu siguranță, într-un adevărat cocktail de vară, vibrant, ascultat pe repeat, piesa și clipul pot fi urmărite aici:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro