„Întâlnire cu surprize”, din 9 aprilie în cinematografe

De Unica.ro, pe

Phil şi Claire Foster formează un cuplu sensibil, iubitor, cu doi copii şi o casă în suburbia New Jersey. În fiecare săptămâna, cei doi Foster ies împreună în oraş – o încercare de a reînvia…
reînvia savoarea întâlnirilor din anii trecuţi, mergând de fiecare dată la localul Teaneck Tavern. Conversaţiile lor divaghează rapid de la discuţia specifică unei întâlniri la obişnuitele replici domestice din timpul cinelor de acasă, de romantism uitându-se din păcate cu totul.

După ce îşi întâlnesc doi dintre cei mai buni prieteni – un alt cuplu căsătorit din suburbia New Jersey – separaţi din cauza aceluiaşi tip de viaţă pe care şi ei îl trăiesc, Phil şi Claire încep să se teamă de ceea ce i-ar putea aştepta: o stare de indiferenţă urmată probabil, de despărţire.
 
Dorind să scoată aceste întâlniri ale lor de pe pilot automat şi cu speranţa că astfel îşi vor putea animă un pic vieţile, Phil decide că se impune o schimbare de planuri: o va scoate pe Claire la cină la cel mai bun şi nou restaurant din Manhattan. Numai că, cei doi Foster nu au rezervare.

Aşa că, odată ajunşi la restaurant, ei fură rezervarea unui cuplu care nu se mai prezintă la local. Cui i-ar putea face asta rău?  Phil şi Claire se dau acum drept familia Tripplehorn.
 
 În cele din urmă se dovedeşte însă că adevăraţii Tripplehorn sunt un cuplu de hoţi căutaţi de doi poliţişti corupţi sub acuzaţia de furt de bunuri de la nişte oameni foarte periculoşi. Siliţi să fugă chiar înainte de a-şi fi servit risotto-ul, Phil şi Claire realizează curând că jocul lor de-a părinţii la întâlnire a devenit hilar de anapoda, lansându-se într-o serie de aventuri nebuneşti, sălbatice şi periculoase pentru a-şi salvă vieţile . . . şi căsnicia.
 
În regia lui Shawn Levy şi cu o distribuţie condusă de Steve Carell şi Tina Fey, comedia romatica Întâlnire cu surprize / Date Night va putea fi vizionată de spectatorii români începând de vineri, 9 aprilie, la Hollywood Multiplex. Pentru a câştiga invitaţii la filmul „Întâlnire cu surprize”, intră în discuţia de pe  Forum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro