Horoscop floral: tu ce floare eşti?

De Unica.ro, pe

Îţi plac florile, dar ştiai că există o floare care te reprezintă în funcţie de ziua în care ai venit pe lume? Aceasta îţi dezvăluie destinul şi îţi spune care calităţi te vor ajuta în viaţă.

Dacă te-ai născut în 1, 10, 19 sau 28 eşti Floarea Soarelui

Caracteristici: Plină de dinamism, simpatică şi generoasă, îţi place să te afli în centrul atenţiei şi să fii apreciată de cei din jur. Ai o fire inventivă şi eşti mereu în căutare de nou.
Ce îţi rezervă soarta: Faci mai multe încercări până să găseşti calea bună pentru tine. Din fericire, îţi cunoşti limitele şi reuşeşti să eviţi excesele. Vei reuşi să depăşeşti multe situaţii dificile şi să câştigi dragostea celor din jur.
Secrete ca să fii împlinită: Ai fost înzestrată cu o intuiţie foarte bună, de aceea este bine să îi dai ascultare. Ţine cont mai des de sentimentele celor din jur, pentru că suferinţa lor va avea urmări şi asupra ta.

Dacă te-ai născut în 2, 11, 20 sau 29 eşti Bujor

Caracteristici: Pui pasiune în tot ceea ce faci şi găseşti soluţii chiar şi la cele mai complicate situaţii. Perseverenţa te caracterizează şi ai un simţ al responsabilităţii exemplar. Ai nevoie să împarţi cu cineva bucuriile şi  tristeţile vieţii.
Ce îţi rezervă soarta: Te poţi considera o învingătoare, pentru că vei reuşi să îndeplineşti ceea ce ţi doreşti. Îţi vei asigura un trai confortabil şi te vei bucura mult timp de el.
Secrete ca să fii împlinită: Învaţă să acorzi o a doua şansă persoanelor importante din viaţa ta. Nu le subaprecia calităţile, chiar dacă acestea sunt mai puţin vizibile. Încearcă să devii mai puţin posesivă şi ai încredere în forţele tale.

Dacă te-ai născut în 3, 12, 21 sau 30 eşti Papucul Doamnei

Caracteristici: Farmecul tău stă în faptul că eşti exuberantă şi timidă în acelaşi timp. Cei din jur te consideră impulsivă şi imprevizibilă. Te plictiseşti repede, de aceea te afli mereu în căutarea a ceva nou şi incitant. Ţii mult la libertatea ta.
Ce îţi rezervă soarta: Îţi va fi de mare ajutor în viaţă capacitatea mare de adaptare de care dai dovadă. Te integrezi uşor, iar optimismul te va ajuta să depăşeşti obstacolele. Cei din jur te apreciază pentru puterea cu care lupţi împotriva obstacolelor.
Secrete ca să fii împlinită: Încearcă să vezi lucurile mai în profunzime şi acordă mai multă atenţie unei calităţi esenţiale în relaţia de cuplu: fidelitatea.

Dacă te-ai născut în 4, 13, 22 sau 31 eşti Albăstrea

Caracteristici: Dai dovadă de un simţ organizatoric foarte dezvoltat, dar eşti în acelaşi timp sensibilă şi fermecătoare. Eşti fidelă şi îţi place să planifici totul din timp, pentru că ai nevoie de stabilitate.
Ce îţi rezervă soarta: Nu îţi vei asuma riscuri mari, iar acest lucru îţi va garanta succesul.
Secrete ca să fii împlinită: Puţin mai multă diplomaţie îţi va fi de mare ajutor în relaţiile cu ceilalţi. Impune-ţi punctul de vedere fără a jigni şi lasă-i pe cei apropiaţi să ştie cât de mult ţii la ei.

Dacă te-ai născut în 5, 14 sau 23 eşti Iris

Caracteristici: Te caracterizează sinceritatea şi sociabilitatea. Cei din jur te găsesc simpatică şi foarte inteligentă. În general, eşti o persoană echilibrată, dar te poţi înfuria uşor dacă cineva te jigneşte. Pui mare accent pe respect.
Ce îţi rezervă soarta: Te vei înconjura de oameni cu care ai ce discuta, iar pasiunea cu care trăieşti îţi va fi răsplătită. Hazul te va scoate de multe ori din necaz. E bine să te fereşti de vicii.
Secrete ca să fii împlinită: Încearcă să fii puţin mai reţinută şi să îţi recunoşti greşelile.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!