Horaţiu Mălăele, discurs genial despre ironia sorţii de a fi român

De Diana Zagrean, pe

Actorul Horaţiu Mălăele a făcut deliciul publicului prezent la evenimentul „Tratament pentru ironia sorţii”, organizat de eJobs la Hotel Novotel din Bucureşti.
„În viaţă te naşti optimist sau înveţi să devii”, a răspuns cu tâlc artistul Horaţiu Mălăele la o întrebare din public. El a întreţinut miercuri seară publicul prezent la evenimentul „Tratament pentru ironia sorţii”, organizat de eJobs la Hotel Novotel City Center din Bucureşti cu câteva păreri despre viaţă, moarte, România, optimism, pesimism şi fatalism la români.
De asemenea, cei prezenţi la dezbatere au avut prilejul să-l întrebe pe maestru despre părerile domniei sale cu privire la naţiunea română, legătura dintre noua generaţie şi Internet, sau chiar despre cărţile preferate.
Horaţiu Mălăele, discurs genial despre ironia sorţii de a fi român
În stilul caracteristic, Horaţiu Mălăele a răspuns plin de ironie şi umor la provocările publicului, dar a şi întreţinut o atmosferă intimă prin povestiri despre propria viaţă, despre cum a ajuns să dea la Actorie, despre prietenia cu Ion Caramitru şi Toma Caragiu, sau despre filmul lui de succes în străinătate, „Nuntă mută”.
Maestrul Horaţiu Mălăele a deschis „Tratamentul pentru ironia sorţii” cu un prim monolog, în care a îmbinat cu tuşe umoristice idei despre viaţă şi moarte, despre neveste, căsnicie, muncă şi societate.
După sesiunea intensivă de întrebări din public, Horaţiu Mălăele a încheiat seara cu un alt monolog, în care a îndemnat lumea din sală să trăiască mai des clipa, să se bucure de prezent.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!