Festivalul Anthropo Art începe mâine în Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu, pe

Timp de şapte zile, Bucureştiul îţi propune o lecţie de cultură intensivă din toate colţurile lumii. Cu filme, sesiuni de actorie şi fotografie, expoziţii de pictură şi bijuterii africane…
… muzică şi dansuri balcanice, Festivalul internaţional Anthropo Art se deschide mâine, 24 iunie, şi te ţine ocupată până pe 30 iunie.

Aşadar, timp o săptămână, la Conacul Anthropoesis, Muzeul Ţăranului Român sau la clubul Tago Mago, te vei delecta cu expoziţii şi workshop-uri de fotografie, proiecţii de filme, muzică improvizată şi, dacă vrei, poţi participa la sesiunile culturale „Five O’clock Şpriţ-uri”.

„Haide Bre să ne cunoaştem” este un îndemn la artă şi cunoaştere, astfel că Festivalul îşi propune să creeze o reţea artistică multiculturală, unde invitaţii speciali ai acestei ediţii vor sosi din Balcani, Europa, Africa sau SUA.

Festivalul se va desfăşura în şase locuri din Bucureşti, aşadar adaugă în itinerariul tău din această săptămână şi Librăria Engleză Anthony Frost, Noul Cinematograf al Regizorului Român şi studioul de fotografie La-Studio.

Evenimentul se află la o a treia ediţie şi este organizat de regizorul Ionuţ Piţurescu, proaspăt câştigător în cadrul Festivalului de la Cannes, şi Centrul Intercultural Anthropoesis.

Foto: PR 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro