Femei cu vieţi extrem de ciudate. Tu ai trăi aşa?

De Diana Zagrean pe

Femeia cu 700 de pisici şi 15 câini

Lynea Lattanzio şi-a dorit încă de mică o pisicuţă, dar mama ei nu i-a permis niciodată să ţină animale în casă. Nici cu soţul nu a avut succes, ani mai târziu. După divorţ, femeia s-a apucat să salveze pisici maidaneze şi a construit un adăpost pentru animale abandonate, chiar la ea acasă.
Acum, femeia are peste 700 de pisici acasă şi, mai nou, a început să strângă şi câini. Ea susţine că nu este nebună şi că toate pisicile beneficiază de toate condiţiile necesare unui trai fericit.

Femeia care trăieşte cu soţul şi amantul sub acelaşi acoperiş

Maria Butzki, mamă a doi copii şi-a găsit într-o zi un amant. Ceea ce nu se aştepta era ca soţul ei să se împrietenească la cataramă cu acesta din urmă.
După doi în care femeia a trăit când cu unul, când cu altul, cei trei au decis să trăiască sub acelaşi acoperiş, într-un triunghi cu multe beneficii financiare şi educative pentru copii.
Maria (33 ani), Paul (37 ani) şi Peter (36 ani) locuiesc împreună şi au grijă de cele două fete Laura (16 ani) şi Amy (12 ani).
Peter doarme pe canapea, Paul are dormitorul lui, iar Maria doarme cu fiica cea mică. Femeia are relaţii intime cu ambii bărbaţi, dar niciodată în acelaşi timp şi toţi trei sunt bucuroşid e ciudatul aranjament.
În plus, spun ei, copiii au parte de trei adulţi responsabili care îi ajută cu temele, facturile sunt împărţite la trei şi toată lumea este fericită.
Ai putea trăi aşa?
Sursa foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2