Feli cântă povestea de dragoste ca din filme a părinților ei, în piesa Mă strigă mama

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Feli lansează „Ma strigă mama“, a cincea felie din jurnalul ei muzical cu inspirații folclorice #Felidinpoveste, o piesă despre dragostea ca-n filme dintre părinții ei, care a făcut-o să creadă în iubirea pasională care nu ține cont de nimeni și nimic.

Mi-am imaginat povestea părinților mei și sărutările pe care și le dădeau pe furiș în spatele salciei de la poarta bunicilor și pe toate le-am transformat în cântec. Să alegi dragostea în locul a orice, mi se pare culmea romantismului pentru îndrăgostiți și culmea durerii pentru părinții lor“, povestește Feli despre felia de viață pe care o mărturisește în „Mă strigă mama“.

Feli - Ma striga mama
Bunica și bunicul erau cu ochii în patru când știau că mama se întâlnește cu tata, care era mare crai și ar fi dat averi ca ea să aleagă o variantă mai sigură și mai potolită pentru viitorul ei. Numai că ai mei au ales să se iubească , fără nimic, dar cu inima plină. Mi se pare atât de frumos cum a știut mama să îl iubească pe tata ca pe nimeni altcineva!“, spune Feli povestea din piesei din albumul său autobiografic.
Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, cu muzica făcută de Feli împreună cu Șerban Cazan, Lucian Nagy, Florin Boka și Roland Kiss și versurile scrise de Feli cu Vlad Ciresan, „Mă strigă mama“ aduce în zilele noastre lecția iubirii necondiționate cu toate rolurile care se joacă în ea.

Ascultă piesa aici:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!