Descarcă Bucharest City App, o aplicație pentru bucureșteni și turiști!

De Revista Unica, pe Ultimul update Miercuri, 27 ianuarie 2016, 18:15
Dacă locuiești în București sau te afli în vizită în capitală, te vei bucura să descarci gratuit Bucharest City App, o aplicație care strânge laolaltă multe informații utile despre cel mai mare oraș al țării.

Folosind aplicația, vei descoperi evenimente, restaurante, cafenele, pub-uri, cluburi, magazine, atracții turistice, spa-uri și multe alte activități de timp liber, toate atent alese și actualizate în timp real.

Mai mult decât o aplicație, Bucharest City App funcționează ca o rețea de solcializare. Orice utilizator poate crea liste de preferințe, pe care le poate distribui mai departe altor prieteni. De asemenea, poate vedea profilurile altor utilizatori care au dat follow unor locații și vor avea astfel ocazia să intre în contact cu oameni noi.

Poți folosi aplicați logându-te cu profilul de Facebook sau de Google. Există și varianta ca aplicația să fie utilizată fără login, dar acest lucru limitează anumite funcționalități cheie (liste preferate, review-uri, remindere etc).

Cu un meniu intuitiv și foarte bine structurat, Bucharest City App își propune să devină în primul rând prietenul virtual care poate ajuta orice român, expat sau străin să aibă o experiență memorabilă în București.

Bucharest City App este disponibilă gratuit în Apple Store (iOS) și Google Play (Android).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro