Delia îți prezintă noua ei casă, exclusiv în revista Unica de septembrie 2017

De Unica.ro pe
Probabil cea mai nonconformistă vedetă a generației sale, Delia a acceptat o ședință foto exclusiv pentru revista Unica septembrie 2017 în propria sa locuință. A ieșit un pictorial de zile mari, pe care îl puteți admira în paginile revistei, la chioșcuri începând cu data de 24 august.

După ce o vei admira pe Delia și vei afla ultimele noutăți din viața și cariera artistei, te invităm să descoperi și alți oameni minunați care apar în Unica septembrie 2017: Paul Ipate, cel care va prezenta emisiunea-concurs „Fort Boyard”, trioul de scenariste ale filmului „Breaking News” (Iulia Rugină, Ana Agopian și Oana Răsuceanu) sau Adela Popescu, în calitate de blogger.

E septembrie, încât e normal ca revista să aibă o „coloana vertebrală” legată de modă: vei găsi cele mai interesante tendințe de toamnă-iarnă în materie de modă și frumusețe, un excelent articol despre manechinele plus-size, pe care creatorii de modă au început să le prefere în locul fotomodelelor slăbănoage, și un editorial de modă realizat exclusiv din creațiile prezentate în colecțiile de licență și de masterat ale absolvenților de la Universitatea de Arte și Design Cluj.

Ești curioasă să afli cele mai noi proceduri din medicina estetică și terapii de înfrumusețare din saloane? Beauty editorul Unica ți-a pregătit un articol prin de lucruri interesante din domeniu, prezentate de specialiști unul și unul.

În plină dispută legată de proiectul legii de vaccinare obligatorie, Unica a stat de vorbă cu medicul coordonator al Programului Național de depistare a cancerului de col uterin, singurul cancer pentru care există un vaccin! Află tot ce e important despre vaccinul anti-HPV!

Luna aceasta, o parte din tirajul revistei conține o crema CC Cream Gerovital. Preț special: 12,99 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro